Wissink Vastgoedonderhoud

in Albergen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Albergen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWissink Vastgoedonderhoud
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Wissink Vastgoedonderhoud
Zenderseweg 38
7665 TM Albergen

tel: 0546-441228

Extra informatie

WISSINK schilders werken met ca 15 man. Wij werken in de nieuwbouw en het onderhoud van zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Schilderwerk is op de eerste plaats mensenwerk. Ook al worden techniek en verven steeds beter. Geen enkel ambacht is nog steeds zo sterk afhankelijk van puur handwerk . Onze allround schilders beschikken over de juiste vakkennis om uw pand er schitterend uit te laten zien. In ons vak maakt de schilder het verschil.
In ons bedrijf werken wij met de modernste materieel en materiaal. Zo kunnen wij het binnenschilderwerk op locatie voor uw spuiten. Hierdoor kunnen wij kwalitatief betere verven gebruiken en dit komt weer ten goede aan het eind resultaat. Wij maken gebruik van de nieuwste producten, hierdoor wordt de onderhouds interval van uw schilderwerk steeds groter. Dit maakt dat wij, met name op de lange termijn, een goede kwaliteit voor een nette prijs kunnen realiseren.
Ook kunnen wij het onderhoud van uw woning of pand voor langere tijd van u overnemen. Dit doen wij dan in contracten voor bijvoorbeeld 10 of 15 jaar, zodat u in deze periode geen omkijken meer heeft naar het totaal onderhoud. Dit onderhoud is op meerdere manieren te financieren. Wij kunnen doorberekenen wat er dat betreffende jaar is gebeurt, maar we kunnen ook werken met vaste maandelijks termijnen.

Kwaliteit
De schilders en spuiters van Wissink staan voor kwaliteit, zij zijn allen vakman op hun eigen gebied.

Wissink schilders en spuiters zijn aangesloten bij de stichting AF. Deze stichting is een kwaliteits keurmerk voor het schilderwerk, de wandafwerking en het glaszetten. Wissink schilders en spuiters is dan ook op al deze onderdelen gecertificeerd.
De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkendebedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.
Wissink schilders & spuiters zijn ook gespecialiseerd in VvE’s, een specialisme dat is toegekend door de stichting AF-erkenningsregeling en de Vereniging van Eigenaren belang. Dit specialisme geeft u als vereniging van Eigenaren de garantie dat het onderhoud van uw pand in goede handen is. Zo wordt iedere grote onderhoudsbeurt samen met u opgeleverd aan de hand van een checklist, verder zal de Stichting AF-erkenningsregeling door een onafhankelijke deskundige laten keuren. Daarmee krijgen VvE Belang leden optimale zekerheid dat hun appartementsgebouw goed wordt onderhouden.