R. Pot schilders

in Alblasserdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Alblasserdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VR. Pot schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


R. Pot schilders
West-Kinderdijk 359
2953 XV Alblasserdam

tel: 06 - 173 20 560

Extra informatie

R. Pot schilders uit Alblasserdam verzorgt al uw binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking, zoals behangen, het plakken van glasvlies en het aanbrengen van structuur. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld isolatieglas, enkelglas en glas in lood behoort tot de mogelijkheden.
R. Pot schilders in Alblasserdam luistert naar uw wensen en maken een duidelijke offerte. Nadat overeenstemming is bereikt, voeren we het werk zorgvuldig en netjes voor u uit. Wij gebruiken enkel kwaliteitsprodukten als Sigma en Sikkens. Omdat wij achter ons vakwerk en produkten staan, wordt op ieder schilderwerk een aantal jaren garantie gegeven.
Wilt u een offerte laten maken? Neem dan contact met R. Pot schilders uit Alblasserdam op via onze website. R. Pot schilders te Alblasserdam zijn bereid u tijdens de avonduren of op zaterdag een bezoek te brengen voor een vrijblijvend advies of offerte.

R. Pot schilders uit Alblasserdam is een jonge onderneming. Kwaliteit en meegaan met de tijd vinden wij belangrijk.
R. Pot schilders is sinds 2009 gevestigd in Alblasserdam. Wij richten ons vooral op de particuliere sector. Hierbij zijn renovatie- en onderhoudschilderwerk, het plaatsen van isolatieglas en wandafwerking de hoofdwerkzaamheden. Ook in de zakelijke sector en in de nieuwbouw worden door ons regelmatig schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Dordrecht, met onder andere de gemeenten Sliedrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Oud-Alblas.