Kees van Hoek schilders

in Anna Paulowna

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Anna Paulowna


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKees van Hoek schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Kees van Hoek schilders
Reigerplantsoen 4
1761 ZP Anna Paulowna

tel: 0223-533053

Extra informatie

Kees van Hoek schilders te Anna Paulowna
Kees van Hoek schilders in Anna Paulowna is een jong allround eenmansbedrijf en sinds 2007 vooral actief in de "Kop" van Noord Holland. Kees van Hoek schilders in Anna Paulowna is uw partner voor al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Een betrouwbaar, vakkundig en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert.

Kees van Hoek schilders in Anna Paulowna is vooral actief in de particuliere sector waarbij het goede contact tussen de klant en de schilder heel belangrijk is. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden en kan het werk op een correcte en efficiënte manier worden uitgevoerd
Ik ben altijd bereid een afspraak met u te maken voor een vrijblijvend advies of om een duidelijke prijsopgave samen te stellen. Hiervoor kunt u telefonisch of per email contact opnemen.

Kees van Hoek schilders is gevestigd te Anna Paulowna en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van klein- en groot onderhoudsschilderwerk voor binnen en buiten. Onze klantenkring bevindt zich vooral in de “Kop van Noord Holland”.

Kees van Hoek schilders is een eenmanszaak gevestigd aan huis. Dat heeft zo zijn voordelen; de communicatielijnen zijn kort, de klant weet met wie hij te maken heeft en afspraken zijn hierdoor helder en duidelijk. De relatie met de klant wordt op een persoonlijk niveau onderhouden zodat kwaliteit en service wordt gegarandeerd.
Ook tijdens de avonduren of op zaterdag zijn wij graag bereid u een bezoek te brengen voor een advies of een offerte op maat. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en met een duidelijke prijs en behandelplan. Meerwerk wordt alleen in overleg gedaan, zodat u achteraf niet voor onaangename verassingen staat.

Specialiteit
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Wand en Plafond
  • Renovatie
  • Behangwerk