Storm schilders

in Barendrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Barendrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VStorm schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Storm schilders
Brugge 6
2993LB Barendrecht

tel: 0180-654090

Extra informatie

Storm schilders te Barendrecht is een schilders- en afwerkingsbedrijf dat al ruim 65 jaar staat voor kwaliteitswerk in de regio Zuidwest-Nederland.
Tegenwoordig kan Storm schilders te Barendrecht tot op de cent nauwkeurig berekenen wat een werk moet kosten, maar aan de basis staan dan ook meer dan 65 jaar ervaring en deskundigheid.
Organisatorisch streeft Storm schilders te Barendrecht vanuit haar moderne kantoor te Barendrecht naar een optimale dienstverlening, met veel aandacht voor kennisoverdracht.

Het personeel kan op hun werk afgestemde bedrijfsopleidingen volgen, om zodoende nog meer deskundigheid te bereiken. Een belangrijk facet is dat de werknemers van Storm schilders te Barendrecht voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. Dat betekent niet alleen aandacht voor het afleveren van vakwerk, maar ook voor de veiligheids- en milieu-eisen, zoals verfopslag en afvoer van verfresten.

Specialiteit
  • Schilderwerken
  • Afwerkingsbedrijf
  • Spackspuitwerk
  • Betonrenovatie
  • Impregneerwerk
  • Hogedrukreiniging
  • Wandafwerking