Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.

in Barendrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Barendrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.
Zwolseweg 37a
2994 LB Barendrecht

tel: 0174-21 3019

Extra informatie

Van Eijmeren Maasland is een AF-erkend all-round schilder- glas- en wandafwerkingsbedrijf dat sinds 1921 in en rond Maasland, de "Groene Oase", haar werkzaamheden uitoefent.
Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden bekijk dan de website of neem contact met ons op.
Bent u voornemens om in de winter schilderwerk en/of glaswerk aan uw huis te laten uit voeren?

Profiteer dan nu van onze acties! Van week 45-2012 t/m week 12-2013 ontvangt u een korting van € 35,- per werkdag op binnen- en/of afgedekt buitenschilderwerk. In het 4e kwartaal van 2012 en het 1ste kwartaal van 2013 ontvangt u 10% winterkorting op uw glas bij opdrachten voor glaswerken.
Wacht daarom niet te lang met het aanvragen van een offerte! We zien uw offerteaanvraag en/of opdracht graag tegemoet.

Sinds 1921 is van Eijmeren Maasland actief als schildersbedrijf in Maasland en omgeving, later ook als glaszetters- en wandafwerkingsbedrijf. Vanaf het eerste begin zijn wij vooral actief in het zgn. "burgerwerk"; het schilderen van woningen van particulieren, bedrijven en gebouwen van diverse instanties.
Natuurlijk ligt de nadruk hierbij op kwaliteit. Als een werk opgeleverd wordt, dan moet zowel de klant als de schilder tevreden zijn. Daarom zijn wij ook aangesloten bij de AF-regeling: Erkende Schilderde Erkende schilder en glaszetter . Vanaf het begin van deze erkenningsregeling zijn wij hier lid van en alle jaren van keuring heeft ons bedrijf een "zeer goed" als slotconclusie. Hier zijn we uiteraard erg trots op.

Al onze schilders zijn stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring in de branche; nieuwe schilders worden intern door ons opgeleid; we zijn een door de stichting Savantis erkend opleidingsbedrijf.