Bert Schilders

in Beek en donk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Beek en donk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBert Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Bert Schilders
De Wingerd 3
5741 DH Beek en donk

tel: 0492 466341

Extra informatie

Beek en Donkse schilder wint in klant-tevredenheidwedstrijd
Bert Schilders Verhoeven is een van de tien winnaars van de landelijke klanttevredenheidwedstrijd van schildersvakorganisatie ‘De Betere Schilder’. Deze organisatie laat alleen schildersbedrijven toe die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen.
Verhoeven: ‘Klanten kunnen het gehele jaar door aan het klanttevredenheids-onderzoek mee doen wanneer zij bij een ‘betere schilder’ zijn geweest. Uit al deze aangesloten schildersbedrijven komt dan jaarlijks een lijst met tien winnaars. Dit jaar was ik een van de tien winnaars die een beeldje in ontvangst mocht nemen. Ik kreeg voor mijn werk een gemiddelde waardering van 9.1.’

Service, kwaliteit en dienstverlening zijn de drie speerpunten waarop het schildersbedrijf wordt beoordeeld. Alle aangesloten schildersbedrijven staan onder voortdurende kwaliteitscontrole van ‘de Betere Schilder’. Daarnaast wil de schildersvakorganisatie jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek doen om zo de service en kwaliteit van de aangesloten schilder te beoordelen.
‘Ik ben zeer trots op het feit dat ik bij de top tien van dit onderzoek zit. Ik vind het fantastisch dat ik van mijn klanten zo’n hoge waardering voor mijn werk heb gekregen’, aldus Verhoeven.

Werk
Ik heb me gespecialiseerd in het repareren van houtrot met ”REPAIR CARE”. Dit is een 2 componenten reparatiemiddel. Ik geef hierop 10 jaar garantie omdat ik het volgens de voorschriften gebruik.

De opdrachtgevers zijn particulieren en kleine bedrijven.
De merken van de verf die ik gebruik zijn: Trimetal, Caparol, Sigma, Sikkens en Veveo Ik ben VCA-gecertificeerd.
BTW voordeel

Het schilderen van woningen ouder dan 15 jaar valt onder het 6%-tarief. Met de term woningen wordt aangeduid dat dit tarief alleen van toepassing is op het schilderen van huizen ouder dan 15 jaar die door particulieren worden bewoond.
Deze belastingmaatregel is verlengd tot 1 januari 2011, dus als u aan kunt tonen dat uw woning ouder is dan 15 jaar hoef ik maar 6% BTW in rekening te brengen.

Over de exacte regelgeving hierover kunt u contact met mij opnemen en kan ik u hierover informeren.