Schilders Maqu

in Bocholtz

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bocholtz


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders Maqu
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders Maqu
Kerkeveld 12
6351LA Bocholtz

tel: 06 55 88 42 97

Extra informatie

Uw schilder in Parkstad Limburg
Schilders Maqu is uw schilder voor werkzaamheden in de Regio Parkstad en het Heuvelland in Limburg. Bekijk een overzicht van onze diensten of de impressies van eerdere projecten.
Persoonlijke aanpak

Schilders Maqu staat voor een persoonlijke aanpak. Als schilder 33 jaar ervaring en inmiddels 20 jaar als zelfstandig ondernemer actief. We zijn met name actief in de particuliere sector en voor vereniging van eigenaren. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Voor de contact mogelijkheden kunt u terecht op onze contactpagina.
Werkgebied

Ons werkgebied is Limburg, specifiek de regio Parkstad Limburg (onder andere Heerlen, Kerkrade, Bocholtz, Brunssum, Hoensbroek en Voerendaal) en het aangrenzende Heuvelland (onder andere Gulpen, Wittem, Vaals, Mechelen en Nijswiller). Ook buiten Parkstad Limburg of het Heuvelland zijn wij actief. Neem contact op om te bekijken of uw werklocatie mogelijk is.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Schilderwerk