Rijnberg Verf & Klussen

in Bruinisse

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bruinisse


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VRijnberg Verf & Klussen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Rijnberg Verf & Klussen
Nijverheidsweg 11a
4311 RT Bruinisse

tel: 0613610690

Extra informatie

Wij zijn de aanbieder van het totale pakket schildersdiensten. Van kleuradvies tot het daadwerkelijk aanbrengen van de verf. Schildert u liever zelf? Dan kunt u tegen een zeer aantrekkelijk tarief verf bij ons bestellen.
Ons motto is "levering van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs" mogelijk gemaakt door verstandig in te kopen en de kosten laag te houden.
Wij zijn sinds 2007 dealer van Sikkens producten en zijn zeer tevreden over het brede assortiment. Wij leveren het totale assortiment bouwverven van Sikkens met daaraan verbonden de vloercoatings en jachtlakken, deze laatste twee zijn op bestelling leverbaar.

Naast ons verf assortiment hebben wij ook een selectie schildersmaterialen zoals kwasten, rollers, plakband etc. Komt u gerust eens langs bij ons magazijn om het assortiment te bekijken.