Schilder "De Oude"

in Bruinisse

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bruinisse


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilder "De Oude"
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Schilder "De Oude"
Deestraat 4
4311 BG Bruinisse

tel: 0111-483510

Extra informatie

Uw woning netjes in de verf is graag mijn zorg.
Onderhoud is behoud.
En dat nu met het nieuwe verlaagde 6% B.T.W. tarief ! ! Graag kom ik langs om uw wensen met u op te nemen en maak geheelvrijblijvend een persoonlijke offerte voor u. Bel gerust voor info!

Ik, Marco de Oude ben sinds 2001 als eenmans schilderszaak actief op de markt en werk voor 80% bij particuliere klanten. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schilderwerk glaswerk en wandafwerking. Mijn werkomgeving bevindt zich ongeveer in een straal van 50 km rondom Bruinisse. Ik ben geboren in 1971 en een getrouwde vader van 2 dochters.
Bij mij betaalt u niet voor kantoren, wagenparken, calculators en uitvoerders etc. Maar gewoon voor schilderwerk, waardoor uw wensen u minder zullen gaan kosten.

Schilder de Oude is een eenmanszaak maar als u als klant erom vraagt of de aangeboden klus leent zich er voor, dan kan er ook in samenwerking, met de door mij vertrouwde collega's, werk worden uitgevoerd.
Schilder de Oude staat ingeschreven onder kvk nr.22047835 te Middelburg en met B.T.W. nr.1440.28.396.B01

Schilder de Oude is bedrijfsaansprakelijk verzekerd onder polisnr.100737985385 bij Voogd&Voogd verzekeringen te Middelharnis.