Van der Meer Schilderwerken

in Bruinisse

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bruinisse


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan der Meer Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Van der Meer Schilderwerken
Nijverheidsweg 21
4311 RT Bruinisse

tel: 0111 48 1911

Extra informatie

Wat wilt u nog MEER
Al in 1930 begon het. Door overgrootvader werd een stopverffabriek annex schildersbedrijf opgericht. Drie zonen zetten dit succesvolle bedrijf omstreeks 1945 voort. Zo rond 1970 ging het bedrijf vervolgens over in handen van de daaruit voortgekomen neven. De ene tak ging later verder in de autoschade. De andere tak bleef schildersbedrijf. De term 'schildersbloed' is dan ook niet overdreven op de jongste generaties. De ene tak nog in het Westland, de andere tak reeds vele jaren in Bruinisse. Op en top schilders. Ambachtelijk vakwerk. Wat wilt u nog MEER.
Schilders van nature

Van der Meer Schilders beheersen het vak tot in de puntjes. We hebben onder andere een methode ontwikkeld waardoor het schilderwerk extreem glad wordt. Zelfs collega-schilders verbazen zich daar regelmatig over en vragen dan hoe wij dit voor elkaar krijgen. Maar dat is natuurlijk hét geheim van de 'schilder'. Dus als u een voordeur wenst waar u uw haar in kunt kammen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Voor alle andere schilderwerkzaamheden uiteraard ook.