De Zwart schilders

in Damwoude

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Damwoude


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Zwart schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


De Zwart schilders
Hereweg 2
9104 ZH Damwoude

tel: 0511 421580

Extra informatie

Welkom bij De Zwart schilders b.v.
Januari - 2020, schilderwerk laten uitvoeren? Vraag dan hier nu geheel vrijblijvend een offerte aan.
Of bent u die echte doehetzelver? Ook dan kunt u bij ons terecht! Bezoek onze verfwinkel voor professionele tips, adviezen en producten.

Voor gebouw eigenaren kunnen wij een NEN 2767 conditiemeting uitvoeren hiermee brengt u de staat van een bouwwerk in kaart. Deze soort inspecties zijn bedoeld voor de gehele buitenzijde inclusief het houtwerk, voegen, dakbedekkingen, goten en HWA.
Heeft u na een inspectie behoefte aan het opstellen van een onderhouds plan waarbij alle aspecten van onderhoud aan bod komen? Ook daarbij kunnen wij u helpen, wij werken als aannemer met vaste partners die samen met ons gaan voor een duurzaam eindresultaat, naadloos plannen is daarbij een van de voordelen die we kunnen bieden evenals een vast aanspreekpunt.

Verstandig met energie omgaan is belangrijk, verspilling kan (groten)deels worden voorkomen door uw huis op de juiste manier te isoleren. Wij werken samen met een zeer ervaren EPA adviseur die dit volgens de spelregels van de overheid bij uw woning of gebouw in kaart kan brengen.
Voor u gaat isoleren is het ook goed om te kijken in welke stappen en volgorde dat het beste kan omdat er anders condensproblemen kunnen ontstaan. Er zijn heel veel mogelijkeden om te isoleren, we hebben zelfs al verf te koop met een uitstekende isolerende werking. Met HR++ glas met een U waarde van 1.0 is vaak ook al een behoorlijke winst te behalen.

Naast goed isoleren hoort ook slim ventileren! Met ventilatie-roosters boven het glas is het mogelijk om uw huis (ook als u afwezig bent) te voorzien van frisse lucht. Wilt u meer isoleren dan alleen glas? Wij werken daarvoor samen met de FBF groep Geveltechniek BV zij verzorgen o.a. spouwmuurisolatie en kruipruimte isolatie, zo kunt u uw hele huis optimaal isoleren.