Huijnen schilders

in Dongen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dongen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHuijnen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Huijnen schilders
Weide 108
5103 HX Dongen

tel: 0162 - 850372

Extra informatie

Huijnen schilders uit Dongen
Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf uit Dongen dat streeft naar een open en transparante manier van communiceren met als doel een optimaal resultaat van de door ons uit te voeren werkzaamheden. Wij streven naar het zo kort mogelijk houden van alle lijnen, vanaf het offerte stadium tot aan de oplevering. Ook alle facetten van de afbouw zijn ons bekend waardoor het inschakelen van derden overbodig is om een project optimaal te laten verlopen. Uiteraard beschikken wij over vakbekwa-me en goed gemotiveerde medewerkers.

Huijnen schilders uit Dongen is gespecialiseerd in alle vormen van wand- en plafond afwerking en kan bogen op een grote dosis kennis van materialen. Hierdoor zijn wij in staat de wensen van de opdrachtgever optimaal te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op de laatste stand van de techniek en de meest nieuwe materialen.
Huijnen schilders te Dongen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uw opdracht wordt door ons tot in de puntjes afgewerkt. Ons streven is dan ook, het behalen van een zo hoog mogelijke kwaliteit ten opzichte van de in onze offerte overeengekomen prijs. Wij verzorgen opdrachten voor particulieren alsmede zakelijke en overige instellingen.


Hoe gaan wij te werk?
Na u aanvraag per telefoon of mail maken wij graag een afspraak met u. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, daar u weet met wie u eventueel zaken doet. Daarnaast kunnen wij op dat moment u een goed en eerlijk advies geven.

Vooropgesteld, uw wensen gelden voor ons als leidraad.

Na een voor u vrijblijvende bezichtiging van uw pand/woning ontvangt u van ons een aanbieding waarin duidelijk is omschreven welke werkzaamheden door ons zullen worden verricht met de daaraan verbonden kosten. Onze expertise geeft u daarmee gelijk een duidelijk beeld. Al onze genoemde prijzen zijn inclusief arbeidsloon en materialen, exclusief BTW.
U komt zodoende niet voor onaangename verrassingen te staan.

Daarnaast is een juiste planning van groot belang. Heldere communicatie, altijd bereikbaar en volledig betrouwbaar. Dat maakt het verschil hoe wij te werk gaan. Helaas kunnen wij zonder het werk gezien te hebben u geen prijsopgave doen!