De Andere Schilder Eduard schilders
in Eelde
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eelde


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Andere Schilder Eduard schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


De Andere Schilder Eduard schilders
Kerkhoflaan 5
9761CV Eelde

tel: 050-4040500

Extra informatie

Visie
De Andere Schilder staat voor het bedrijf van Eduard Schaaphok. Van hoogstaand schilderwerk voor binnen en buiten tot totaal kleur- interieuradvies. Nieuwe decoratieve technieken en eigentijds stucwerk voor de wanden van uw interieur.
De Andere Schilder is ook: anders doen en anders denken. Doorgaan waar anderen ophouden. Eduard denkt met u mee en vult uw ideeën aan met zijn creatieve inzicht en ervaring. Niet alleen schilderwerk, maar ook sfeer - dat is wat u krijgt. Met zijn team staat hij garant voor persoonlijke aandacht, stijl en kwaliteit. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering en nazorg: alles tot in de puntjes verzorgd.

Vraag Eduard om een advies op maat en laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden.
Andere kijk op schilderen

De Andere Schilder heeft een unieke aanpak voor zowel particulieren als bedrijven, voor zowel binnen als buiten. Deze manier van werken zorgt voor een mooi resultaat.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Wanden / vloeren
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrotherstel
  • Advies