Baars schilders

in Enkhuizen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Enkhuizen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBaars schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Baars schilders
De Trompet 22 H
1601 MK Enkhuizen

tel: 0228 511318

Extra informatie

Baars schilders te Enkhuizen
Baars schilders in Enkhuizen kan buigen op ruim honderd jaar ervaring. Thijs Baars is de derde generatie Baars die het schildersvak beoefent. Met professionele medewerkers zorgt hij voor preventief onderhoud op de zakelijke en particuliere markt. Denk daarbij onder andere aan binnen- en buitenschilderwerk voor uw woning of bedrijfspand. U kunt het AF-erkende bedrijf verder in schakelen voor wandafwerking, glaswerken en kozijn (en hout) sanering.
De schilders geven u kleur- en onderhoudsadviezen en informeren u over de laatste trends. Vanaf de eerste voorbespreking tot en met de oplevering en nazorg kunt u rekenen op deskundig advies en op een professionele uitvoering.

Baars schilders te Enkhuizen verzorgt sinds 1901 op vertrouwde wijze alle schilderwerkzaamheden voor onze klanten. Schilderbedrijf Baars is er voor zowel uw buiten- als binnenschilderwerk, groot of klein, het maakt niet uit. Van voordeur tot gehele woning en van dakkapel tot kantoorpand, bij Baars schilders te Enkhuizen bent u altijd aan het juiste adres!