Van der Zee schilderwerken

in Groesbeek

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groesbeek


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan der Zee schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Van der Zee schilderwerken
Spoorlaan 36
6562 AN Groesbeek

tel: 024-3971909

Extra informatie

Van der Zee schilderwerken uit Groesbeek heeft zijn wortels in Friesland waar opa Van der Zee net voor de eeuwwisseling (die van 1800 naar 1900) startte in Bolsward. De zonen Do en Piet namen het edele schildersvak over van hun vader. Na de oorlog met de wederopbouw verhuisden ze naar Groesbeek, na een aantal jaren vertrok Do richting het westen van het land waar nu in Capelle a/d IJssel nog steeds Van der Zee schilderwerken uit Groesbeek actief is.
In Groesbeek zetten Gerrit en Fred van der Zee het bedrijf in Groesbeek voort waar nu Peter van der Zee als 4e generatie het bedrijf heeft overgenomen.
Sinds 1900 is er veel veranderd, moest opa Van der Zee met de bakfiets naar de klant en werden er korte kladjes als offerte gebruikt, heden ten dage wordt gebruikt gemaakt van moderne vervoersmiddelen en klimmaterialen en voor de offerte gebruik gemaakt van een laptop.
Vroeger was de schilder puur een onderhoudsvakman, tegenwoordig wordt de klant meer en meer eerst geadviseerd op het gebied van kleur, materialen en wandafwerking voordat tot de eigenlijke werkzaamheden kan worden overgegaan.

Dat de klant koning is bij de erkende vakman blijkt wel dat wij garantie leveren op alle werkzaamheden en aangesloten zijn als erkend schilders, glaszetters en behangbedrijf bij het AF. (www.af-erkend.nl)
Een hele belangrijke rol speelt natuurlijk het milieu: sinds 1 januari 2000 is het verplicht watergedragen verven te gebruiken binnenshuis, dit in het kader van de veiligheid van de klant en de vakman.
Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte, bezoek dan rustig onze site of neem telefonisch contact met Van der Zee schilderwerken uit Groesbeek op, wij helpen u graag verder.