Laanstra schilders
in Groningen
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLaanstra schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Laanstra schilders
Wolddijk 128
9738AG Groningen

tel: 050-5777342

Extra informatie

Laanstra schilders in Groningen
Bij de start van ons bedrijf in 1993 in Groningen was de hoofdactiviteit voornamelijk binnen- en buitenschilderwerk. Momenteel bied Laanstra schilders in Groningen u een uitgebreid pakket van diensten om uw woning of bedrijfspand in optima forma te brengen en te houden: allerlei soorten wandafwerking, alle soorten beglazing en timmerwerk als ramen, deuren en kozijnen en klussen in en om het huis.
Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen, die Laanstra schilders in Groningen voor een groot deel zelf de praktijktraining geven. De lijnen tussen de klant en de leidinggevende houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.
Het spreek vanzelf, dat Laanstra schilders te Groningen werkt met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Als het mogelijk is, maken wij gebruik van afscherming, zodat we het gehele jaar kunnen doorwerken. En we gebruiken materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor Laanstra schilders uit Groningen een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen. Dit valt onder andere af te leiden uit onze werkwijze bij het uitbrengen van een prijsopgave.
Om het voor de klant aantrekkelijk te maken in de winterperiode schilderwerk uit te laten voeren geven wij een Winterkorting voor werk dat uitgevoerd wordt tussen november en maart.

Per 1 oktober 1996 is ons bedrijf AF-erkend: regelmatig worden kwaliteit en ondernemerschap getoetst door de Stichting Erkenningsregelingen voor het Afwerkingsbedrijf. Op onze werkzaamheden geeft Laanstra schilders in Groningen garantie zoals vermeld in de
Algemene Voorwaarden. Wij zijn lid van de Koninklijke Fosag, de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.
Laanstra schilders in Groningen bied u het volgende:

- binnen- en buitenschilderwerk
- behangen
- andere soorten wandafwerking
- alle soorten beglazing, o.a. isolerend, enkel, gefigureerd, glas in lood enz.
- houtrotreparaties
- timmerwerkzaamheden
- kleine verbouwingen
- dakgoten schoonmaken
- gevels schoonspuiten onder hoge druk