Straten Schilder

in Grubbenvorst

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Grubbenvorst


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VStraten Schilder
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Straten Schilder
Kloosterstraat 59
5971 BC Grubbenvorst

tel: 077-3661200

Extra informatie

DE DRIE STERKE PEILERS VAN Straten Schilder: VAKMANSCHAP, VERTROUWEN EN EEN EERLIJK ADVIES

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat Piet Straten het schildersbedrijf van zijn vader in Grubbenvorst overnam: Straten Schilder. Het AF-erkende schildersbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van al uw binnen- en buitenschilderwerk. Uiteraard zitten glasreparaties, metaalconservering, het aanbrengen van vloercoatings alsook wandbekledingen in het servicepakket van het bedrijf.

EERLIJKHEID
Straten Schilder heeft zich toegelegd op het kleinschalig onderhoud van zowel particulier alsook bedrijfsmatig onroerend goed. Door deze kleinschaligheid blijven wij uiterst flexibel, iets wat vanaf de start van ons bedrijf in 1980 door onze klanten als zeer positief ervaren wordt. En nog steeds. Door een eerlijke planning weten onze klanten exact wanneer ze aan de beurt zijn. En afspraak is afspraak. Dat schept vertrouwen en deze manier van werken is de afgelopen jaren onze beste reclame gebleken.

VERTROUWENSRELATIE
Ook de klantvriendelijkheid is een handelsmerk geworden van Straten Schilder. De meeste schildersbedrijven leveren tegenwoordig vakwerk. Dan moet je zorgen dat je naast dat vakmanschap de klanten nét dat beetje extra's kunt bieden. Wij vinden een eerlijk advies aan en een vertrouwensrelatie met onze klanten dan ook heel belangrijk. Dat schept een binding en die klantvriendelijkheid is uiteindelijk de sleutel van onze succesformule.

OCÉ TECHNOLOGIES
Behalve bij vele honderden particulieren is Straten Schilder ook al jaren vaste onderhoudspartner van diverse bedrijven en instellingen, waaronder Océ Technologies in Venlo en Wonen Horst, de woningstichting van Horst aan de Maas. De vele facetten van het schildersvak kunnen niet beter tot hun recht komen dan bij zulke verschillende particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

SPECIALISATIE
Straten Schilder heeft gespecialiseerde onderhoudsmensen in dienst. Een nieuwbouwschilder is bijvoorbeeld niet per definitie ook een onderhoudsschilder. Wij werken overal ‘op locatie'; zowel bij particulieren alsook op kantoren en in fabrieken. Dit vereist van onze schilders een goed gecoördineerde aanpak. Het vertrouwen van onze klanten in een schoon en perfect eindresultaat blijkt wel uit het feit dat velen van hen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden gewoon gaan werken of zelfs op vakantie gaan!

GARANTIE
Straten Schilder is als erkend bedrijf te herkennen aan het blauwe AF logo. Dit houdt in dat de bedrijfsvoering en technische uitvoering jaarlijks wordt gecontroleerd door stichting AF. Samen met vakmanschap zorgt dit voor een ijzersterke garantie voor het vakkundige werk dat Straten Schilder al ruim een kwart eeuw levert.

Specialiteit
  • Wandbekledingen
  • Metaalconservering
  • Aanbrengen van vloercoatings
  • Glasreparaties