Boele Schilders

in Hoogwoud

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hoogwoud


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy


Boele Schilders
Radboudstraat 28
1718 CD Hoogwoud

tel: 06-12439535

Extra informatie

Boele Schilders richt zich op totaal schilderwerk zowel binnen als buiten het huis, kortom schilderwerk in de ruimste zin van het woord. Hiermee bedoelen wij het in topconditie brengen en houden van uw onroerend goed.
Nadat u ons uw wensen kenbaar heeft gemaakt, volgt een grondige inspectie aan het onderhavige object.
Met deze informatie en onze parate vakkennis zijn we in staat iedere opdrachtgever een passende offerte te doen toekomen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Naast onderhoud kunnen we ook uw interieur verfraaien. We beheersen diverse wandafwerkingstechnieken zoals bijvoorbeeld: glasweefsel, meerkleuren verf, muurverf.
6% BTW-regeling:
De 6% BTW regeling is ooit als experiment in het leven geroepen om zwartwerk terug te dringen. Het effect van de maatregel op de werkgelegenheid was zo positief, dat de Europese ministers van Financiën definitief hebben besloten om het experiment lage BTW-tarief op woningonderhoud te verlengen tot 2011.

Een voordeel van 13%
Woningeigenaren (én bewoners) van woningen ouder dan 2 jaar profiteren nu van het lage btw-tarief van 6% in plaats van 19%, een voordeel van 13%.
Voor wie?
Deze 6% btw-regeling geldt alléén voor schilderwerk, behangwerk en preventieve houtrotreparaties. Voor meer informatie download de handleiding van de BTW-regeling.

Specialiteit
  • Kleuradviezen
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Onderhoud
  • Glaszetten
  • Spuitwerk