W. van der Burgh Schilders

in Maasland

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Maasland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VW. van der Burgh Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


W. van der Burgh Schilders
Het Ambacht 1
3155 AK Maasland

tel: 010 - 5912015

Extra informatie

W. van der Burgh Schilders is inmiddels 150 jaar een begrip in het Westland. We hebben een rijke historie op het gebied van schilderwerken en beglazingswerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht door Dhr Piet van der Burgh.
Met een team van 25 enthousiaste medewerkers hebben wij als doel om de klant meer dan tevreden te stellen. Onze gecertificeerde medewerkers zijn uiterst deskundig in het vakgebied. W. van der Burgh Schilders staat voor kwaliteit, duurzaamheid en service.
Door onze servicegerichte en brede ervaring kunnen wij u in alle situaties van dienst zijn. Deze ervaring heeft betrekking op zowel nieuwbouw, bestaande bouw als renovatie werkzaamheden. Wij werken in zowel projectvorm als met vaste contracten.

Binnenschilderwerk

Allereerst is binnnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van de ondergrond. Zeker met ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud waardoor er meer behandelingen noodzakelijk zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen. W. van der Burgh Schilders bv biedt u de mogelijkheid om u woning of bedrijfspand in optimale conditie te houden.