Giesendorf schilders

in Nederweert

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nederweert


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGiesendorf schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy


Giesendorf schilders
Hulsenweg 14/A
6031SP Nederweert

tel: 0495-631265

Extra informatie

Giesendorf schilders in Nederweert is al ruim 75 jaar specialist op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. het bedrijf was jaren op de St. Rochusstraat te Nederweert gevestigd. Sinds januari 2008 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Hulsenweg te Nederweert.
Giesendorf schilders te Nederweert bestaat uit een 20-tal enthousiaste medewerkers en staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten.
Giesendorf schilders uit Nederweert voert alle voorkomende nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudschilderwerken uit in de utiliteitssector en particuliere woningbouw in Zuid-Nederland.
Giesendorf schilders uit Nederweert is een AF-erkend schilder- en afwerkingbedrijf en Fosag. Ook zijn al onze schilders VCA* gecertificeerd. Een VCA* gecertificeerd schilder heeft een basisveiligheid opleiding en diploma. Het bedrijf uit Nederweert is zich bewust van alle veiligheidsaspecten en voldoet aan alle wettelijke voorschriften t.a.v. arbeidsomstandigheden en milieu. Tevens zijn wij een Savantis erkend leerbedrijf om zo onze instroom en (schilder)specialiteiten in lengte van jaren te kunnen waarborgen.

Specialiteit
  • Diensten
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Nieuwbouw schilderwerk