Schilders Piet v Hoef

in Nederweert

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nederweert


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders Piet v Hoef
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders Piet v Hoef
Kapelaniestraat 57
6031 BW Nederweert

tel: 06 46662328

Extra informatie

Staat voor het beste vakschilderwerk! Met een aanpak die zich uit in geduld, zorg en aandacht voor ieder project en iedere opdracht, groot en klein. Wij zijn een klein bedrijf met daardoor korte lijnen, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde personen. Daarbij hebben wij jarenlange ervaring, maar houden ook de nieuwe ontwikkelingen goed bij. Naast het totale schilderwerk binnen en buiten kunnen wij ook uw behangklussen op een goede manier voor u verzorgen. In de winter bieden wij onze klanten altijd de WINTERSCHILDERkorting bij werkzaamheden die 3 dagen of meer in beslag nemen.
Hebt u een lekkage of ander verzekeringswerk dan vragen wij voor het maken van een offerte € 75,00, een bedrag wat wij bij opdracht op de rekening in mindering brengen.
Naast het werken via een offerte kunnen wij ook al uw werkzaamheden op regiebasis voor u uitvoeren.

Verder kunnen wij voor u een kleuradvies verzorgen, ook d.m.v. fotobewerking, zodat u een duidelijke indruk krijgt van hoe het zou kunnen worden.
Neem eens contact op voor een afspraak zodat wij onze werkwijze geheel vrijblijvend met u kunnen bespreken en waarbij we uw woning cq. bedrijfspand goed zullen bekijken om tot een goed advies te komen.

Specialiteit
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Wandafwerking
  • Kleuradvies