C.L. van Velzen schilders

in Nootdorp

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nootdorp


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VC.L. van Velzen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


C.L. van Velzen schilders
Kaardebol 10
2631 SK Nootdorp

tel: 015 3101205

Extra informatie

C.L. van Velzen schilders (Nootdorp): vakmanschap én kwaliteit!
C.L. van Velzen schilders uit Nootdorp (Zuid Holland) is een klein bedrijf dat flexibel en correct haar diensten verleent aan zowel bedrijven en instellingen als aan particulieren.
Vakmanschap waarbij kwaliteit een grote rol speelt en de liefde voor het vak uitstraalt in het resultaat. C.L. van Velzen schilders uit Nootdorp is actief in en om Nootdorp, maar werkt zeker ook (ver) daarbuiten. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij willen ons graag onderscheiden door klantgericht werken.

Wij luisteren naar uw wensen, vragen en problemen en denken mee in de best mogelijke oplossingen. Wij leveren maatwerk als het gaat om vakwerk en vakmanschap en zien ons vak nog altijd als een ambacht dat met zorg moet worden uitgevoerd.