Koopstra-Timmer schilders
in Oldeberkoop
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oldeberkoop


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKoopstra-Timmer schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Koopstra-Timmer schilders
Het Hooge 31
8421SE Oldeberkoop

tel: 0516-451320

Extra informatie

Het bedrijf bestaat uit 2 schilders, Jacob Koopstra, schilder vanaf 1974 en Roelof Timmer, schilder vanaf 1979. Dus kunnen we rustig stellen dat er een stevige portie ervaring aanwezig is. Vanaf ongeveer 1985 zijn de schilders samen op pad en zijn zo goed op elkaar ingespeeld, dat het werk daardoor ook vlot verloopt.
Wij zijn een gemoedelijk bedrijf met veel ervaring, wat graag wil voldoen aan uw wensen. Schroom dan ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Duidelijk zijn met vragen en antwoorden, werkt alleen maar mee aan een fijne samenwerking met elkaar.
Bij ons is veel mogelijk. U kunt uw woning in 1 keer laten schilderen, maar als u het onderhoud liever wilt verdelen over de jaren, dan kan dat ook. U kunt daardoor het onderhoud spreiden en natuurlijk ook de financiën. Alles is bespreekbaar.

Leuke bijkomstigheid is, dat momenteel de BTW voor het schilderen van particuliere woningen ouder dan 2 jaar niet 19%, maar 6% is.
Deze regel mogen we ook in de winter bij het binnenwerk toepassen. Een leuk voordeeltje is nooit weg.

Heeft u nog vragen en /of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Specialiteit

[#]Binnen schilderwerk Buiten schilderwerk Onderhoudschilderwerk Levering verf