Neels Schilder
in Ooltgensplaat
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Ooltgensplaat


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Neels Schilder
Voorstraat 28
3257 AN Ooltgensplaat

tel: 0187-631348

Extra informatie

Welkom bij J. Neels Schilder!
Schildersbedrijf J. Neels is ruim 50 jaar een begrip op Oostflakkee en omliggende regio. Een begrip voor uitstekend schilder- en spuitwerk en het beglazen van uw woning.
Sinds 1995 wordt het bedrijf voortgezet door zijn zoon Jan Neels, onder de naam J.Neels Schilder. Kwaliteit en service staan bij hem op de eerste plaats, wat blijkt uit een grote en trouwe klantenkring.

Deze klanten kunnen, naast het zorgvuldig uitvoeren van hun opdrachten, rekenen op prima technisch advies. Een verftechnisch advies of een kleuradvies.
J.Neels Schilder staat altijd klaar voor z'n klanten!

Kwaliteit en service staan bij J.Neels Schilder op de eerste plaats.
Er wordt uitsluitend met materialen en producten van eerste kwaliteit gewerkt.

J.Neels Schilder levert kwaliteitswerk met volledige garantie.
Door een degelijke, ouderwetse vakopleiding te hebben genoten, is het mogelijk om een ouderwets stukje vakwerk te leveren.

Buiten de kennis en de juiste vaardigheden, is het belangrijk om eerst met de klant goed overleg te plegen over de aanpak.
Van begin tot het eind van de opdracht worden klanten nauwkeurig op de hoogte gehouden van de situatie en de voortgang van het karwei. De klant weet dus precies hoe het met de uitvoering van de opdracht gesteld is.