Goijaars Schilders

in Oosterland

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oosterland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGoijaars Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Goijaars Schilders
Burg v/d Havenstraat 38
4307 BD Oosterland

tel: 06-11435479

Extra informatie

Ons bedrijf is een eenmanszaak en ik zal mezelf eerst aan u voorstellen:
Mijn naam is Peet Goijaars ik ben woonachtig in Oosterland en heb ruim 20 jaar ervaring in het schildersvak. Ik vind het schildersvak erg afwisselend het is altijd een leuke uitdaging om een project te starten en tot in het kleinste detail netjes af te werken. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Daarom oefen ik het schildersvak met veel plezier uit. Ik streef ook altijd naar perfectie. Mijn klanten kring is voornamelijk ontstaan door mond-op-mondreclame. Ik ga voor 100% klanttevredenheid en die kan ik u zeker garanderen.
Kwaliteit

Wij onderscheiden ons van andere schildersbedrijven door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op materialen bezuinigen wij echter nooit, omdat dit de kwaliteit van het schilderswerk niet ten goede komt. De kracht zit hem in het beperken van de overheadkosten, deze zijn bij veel schildersbedrijven erg hoog en worden door berekend naar de klant. Wij hebben geen kantoor of secretaresse en dus geen extra kosten. Wij zijn in het bezit van eigen stelling- en klimmateriaal en hebben daarom geen huurkosten die door moet worden berekent.
Prijsopgaven / offertes
Het laten maken van een offerte is bij ons gratis en vrijblijvend. Bij een offerte zit een duidelijke prijsopgave voor uw schilderwerk zodat u niet voor verrassingen komt testaan als u de rekening krijgt. U weet van te voren precies wat het schilderswerk u gaat kosten.
Wij kunnen u van dienst zijn met al uw schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Uw woning, caravan of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt voor ons is het geen probleem. Als uw te schilderen woning ouder is dan twee jaar, dan geldt sinds 15 september 2009 een verlaagd BTW-tarief. Dit geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk.
Korting met de winterschilder

Als wij uw binnen- en/of buitenschilderwerk periode half november tot half maart dan bespaart u 10% en als uw huis twee jaar of ouder is dan scheelt dat u nog eens 13%. Vanwege onze kleinschaligheid kunnen we zeer concurerend werken. Ervaart u het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op deze website.