M. Sijben schilders

in Ospel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Ospel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VM. Sijben schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


M. Sijben schilders
Meester Schakenhof 17
6035 CW Ospel

tel: (0)6 41981475

Extra informatie

M. Sijben schilders is een schildersbedrijf uit Nederweert en nemen allerlei schildersopdrachten aan van particulieren, verenigingen en bedrijven. Graag bieden wij ons aan voor zowel het binnen als buitenschilderwerk aan uw woning of bedrijfspand. Wij werken o.a. in de plaatsen: Nederweert, Weert, Budel, Maarheeze en Meijel
U kunt bij M. Sijben schilders uit Nederweert terecht voor nieuwbouw, renovatie en visie op onderhoud. Door onze jarenlange ervaring bieden wij deskundig kleuradvies en degelijk vakmanschap.
Door met professioneel gereedschap en goede, kwalitatieve verfproducten te werken, leveren wij goed schilderwerk tegen een betaalbare prijs.
Bij de opname van het schilderwerk adviseert M. Sijben schilders in Nederweert u over het complete schilderwerk. Er wordt eerst een grondige inspectie uitgevoerd. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de gebreken aan de ondergrond en het verfsysteem. Wanneer blijkt dat er aanvullende maatregelen zoals houtrotherstel nodig zijn, dan wordt dit vrijblijvend meegenomen in de offerte. Ook zullen we een goede inschatting maken van het effect van een kleurkeuze. Graag helpt M. Sijben schilders uit Nederweert u bij de keuzes die u maakt.

Visie op onderhoud
Wanneer we een opdracht krijgen voor schilderwerkzaamheden denken we niet direct aan het schilderen van het object zelf. Belangrijk vinden we om het object eerst volledig te inspecteren. Dat wil zeggen dat we kijken naar het onderhoudsverleden, bouwkundige gebreken signaleren, (vocht)metingen verrichten en vooral kijken naar de delen waar u in de toekomst problemen mee zou kunnen verwachten.

Al deze zaken worden vastgelegd op papier, waarna we vervolgens een advies uitbrengen en komen tot een voorstel en aanbieding. Door op deze wijze te werk te gaan, kunnen toekomstige problemen aan uw woning of bedrijfspand voorkomen worden.
Tevens kunnen wij voorzien in meerjaren onderhoud en de daarbij behorende controle werkzaamheden, waardoor u niet voor onaangename verassingen komt te staan.