Rob van der Zande schilders

in Ouwerkerk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Ouwerkerk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VRob van der Zande schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Rob van der Zande schilders
Enschedesestraat 1
4305AN Ouwerkerk

tel: 0111-642139

Extra informatie

Bij Rob van der Zande schilders bent u ook voor al uw binnenschilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden en bij ons kunt u zich deskundig laten adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.
Voor het schilderwerk aan de binnenkant van uw huis, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten als Sikkens en Sigma. Als u hier meer over wilt weten, sturen wij u graag een brochure toe.
U kunt ons niet alleen voor nieuw schilderwerk in de arm nemen. Ons schildersbedrijf heeft door de jaren heen een grote naam opgebouwd waar het gaat om het renoveren en restaureren van woningen en monumentale gebouwen. Wij maken bij dit werk uitsluitend gebruik van eerste klas materialen en alles wordt precies volgens het restauratie- of renovatieplan uitgevoerd.

Specialiteit

[#]Binnenschilderwerk Behangwerk Decoratieve wandafwerking Renovatie woningen Restauratie woningen Monumentale gebouwen Buitenschilderwerk Winterschilder Beglazing Kleuradvies