Jannink schilders
in Raalte
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Raalte


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJannink schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Jannink schilders
Oude Molenweg 39
8101 EK Raalte

tel: 06-20541714

Extra informatie

Jannink schilders, uw schilder uit Raalte
Jannink schilders is een modern schildersbedrijf met 30 jaar ervaring in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Door deze ervaring is ons bedrijf in staat om alle werkzaamheden uit te voeren die vragen om kwaliteit en vakmanschap. Jannink Schilderwerken heeft al vele particuliere en zakelijke klanten naar volle tevredenheid geholpen aan een goede bescherming en verfraaiing van hun huis of bedrijfspand.
Schilderwerk totaalprijs

Jannink schilders kiest ervoor om te werken met een totaalprijs. U spreekt dan samen met ons een bedrag af waarvoor uw opdracht uitgevoerd wordt. Het afspreken van een totaalprijs heeft als voordeel dat er voor eventueel onvoorziene taken geen extra kosten gerekend worden, omdat de totaalprijs al afgesproken is. Als blijkt dat er meer voorbereiding of een extra laag verf nodig is, zal de totaalprijs gelijk blijven.
Binnen en buiten schilderwerk

Jannink schilders is een allround schildersbedrijf voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Met een gemotiveerd team van opgeleide schilders kunnen wij uw klus tot een succes maken. Jannink schilderwerken is tevens uw winterschilder. Ben u geïnteresseerd in een van onze diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Jannink schilders

Voordelen

Een schildersbedrijf inschakelen, bespaart u tijd
Het schilderen van de buitenkant van een gemiddelde woning neemt al snel een week de tijd in beslag. Wanneer u een schildersbedrijf inschakelt, kunt u uw vrije week besteden aan uw hobby's en uw gezin.

Het is verstandig om uw buitenschilderwerk in één keer af te laten maken door uw schildersbedrijf. Zo hoeft de ondergrond niet telkens schoongemaakt te worden, wat extra tijd bespaart.
Opgeleide schilders voeren uw schilderwerk uit

Jannink schilderwerken heeft opgeleide en ervaren schilders in dienst. Opgeleide en ervaren schilders zijn in staat om schilderwerk sneller en beter uit te voeren dan een niet opgeleide schilder. Op deze manier bent u verzekerd van een goed resultaat!
Jannink schillderwerken biedt u meer dan goed schilderwerk!

Jannink schilderwerken biedt u naast geschilderde muren extra's als:
1.Wandafwerking, zoals bijvoorbeeld behangen
2.Meerjarig schilderwerk onderhoud
3.Onderhoud of schilderen van uw kozijnen
4.Het plaatsen van glas in uw kozijnen
5.Restauratie- en renovatiewerkzaamheden