Rosell schilders

in Roermond

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Roermond


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VRosell schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Rosell schilders
Schepen Fabritiusstraat 27
6042 TT Roermond

tel: 06-22056725

Extra informatie

Rosell schilders uit Roermond is een startend bedrijf met 20 jaar beroepservaring, gediplomeerd en gecertificeerd in verschillende onderdelen van het vakkennis gebeuren.
Wat doet Rosell schilders uit Roermond voor u: Rosell doet voor u binnen en buiten schilderwerk aan uw woning of pand. Tevens doet Rosell verschillende wandafwerkingen zoals spuiten, behangen, en verschillende verftechnieken zoals, spons en wikkeltechniek, sierpleister en spachtelputz. Ook doet Rosell muren verfraaien met glasweefsel behang in verschillende mooie designs.
Rosell schilders uit Roermond doet ook het renoveren van complete ruimtes zoals nieuwe plafonds maken, vloeren leggen, laminaat en of tegels. Ook het verleggen ven stroompunten is geen probleem.

Rosell schilders uit Roermond is ook in staat om u te voorzien van mooie lambrizeringen en radiator bekisting cq bekleding. Laat uw oog maar eens rondgaan op de site van Rosell schilders.nl om verschilende projecten te bekijken.
Voor dit alles maakt Rosell schilders uit Roermond uitsluitend gebruik van profesionele en kwaliteits produkten, waar Rosell garant voor staat.

Want klanttevredenheid staat bij Rosell schilders uit Roermond op nummer 1.