Wim van Os schilders

in Almere

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Almere


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWim van Os schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Wim van Os schilders
Razeil 41
1319EA Almere

tel: 036-5361187

Extra informatie

Schildersbedrijf Wim van Os – 38 jaar ervaring
Schildersbedrijf Wim van Os, is alweer 16 jaar het adres voor vakkundig schilderwerk. Voor schilderwerk buitenshuis en schilderwerk binnenshuis. Met ruim 38 jaar ervaring bieden onze vakschilders de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al uw schilder- en renovatiewerk binnenshuis als buitenshuis wordt door ons vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd. Wij gebruiken alleen de beste gereedschappen en de beste materialen. Zo waarborgen wij de kwaliteit van het afgeleverde werk en garanderen wij u dat u nog jaren van het schilderwerk kunt genieten. Wij denken met u mee over uw wensen en werken deze samen met u uit. Zo kunnen wij een mooi en duurzaam resultaat leveren. Schilder Wim van Os uit AlmereEigenaar Wim van Os is een gepassioneerde en accurate schilder. Het schildersvak kent geen geheimen meer voor hem. Hij weet van de hoed en de rand en kan u altijd van advies voorzien. Voor grotere projecten is Wim ons aanspreekpunt en maakt hij samen met u de planning. Zo weet u dat u naast goed schilderwerk ook alles conform schema opgeleverd krijgt. Geen verrassingen achteraf, en dat is wel zo fijn.
Schildersbedrijf Wim van Os in Almere staat voor kwaliteit

en dat heeft onze vakschilder Wim van Os al vaker bewezen. Bent u op zoek naar vakkundige schilders en wilt u ambachtelijke kwaliteit, dan bent u bij ons schildersbedrijf in Almere aan het juiste adres. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid staan bij ons voorop. Schildersbedrijf Wim van Os Almere Wij staan garant voor hoogwaardige afwerking van uw schilderwerken en leveren al onze projecten binnen de gestelde termijn en binnen budget op. Ons schildersbedrijf is alweer 16 jaar lang, 7 dagen per week bereikbaar. Een offerte kunt u zowel telefonisch als per e-mail aanvragen. U kunt u ons altijd telefonisch bereiken. En wilt u een accurate prijsopgave? Dan komt schilder Wim bij u langs en neemt hij alles, samen met u, tot in de puntjes door.
Alle schilderwerken van Schildersbedrijf Wim van Os

Schildersbedrijf Wim van Os brengt alle soorten schilderwerken tot een goed einde. Het maakt niet uit of het om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk tot en met het behangen of sausen van uw plafond en wanden gaat. Onze schilders draaien hun hand er niet voor om en pakken elk project aan, groot of klein, hoe uiteenlopend dan ook. Met maar één doel voor ogen: het beste schilderwerk afleveren!
Niet alleen in Almere, ook in de regio Amsterdam en in het Gooi
Momenteel zijn wij actief met enkele schilderwerken in Almere (onder andere “Silverline“) en in het Gooi. Ook zijn wij regelmatig in Lelystad, Amsterdam, Amstelveen en Abcoude aan het werk. Almere is onze thuisbasis, maar ons werkgebied bestrijkt heel Flevoland, het zuidelijk deel van Noord-Holland (regio Amsterdam, Naarden-Bussum, Huizen, Hilversum, Blaricum) en een deel van de provincie Utrecht (Harderwijk, Eemnes, Amersfoort, Nijkerk, Elburg, Bunschoten-Spakenburg). Eigenlijk alles binnen een straal van 50 kilometer rond Almere. En overal hebben wij tevreden klanten. Van een particuliere woning waarbij de kozijnen een verfbeurt nodig hebben tot het complete onderhoud van een VVE. Voor de meest voorkomende schilderwerken kunt u altijd op onze schilders rekenen. Schilder Wim van Os uit Almere

Wij houden niet van rommel, u wel?
Wij krijgen niet alleen complimenten over het schilderwerk wat wij afleveren, maar ook over onze manier van werken. Wij werken altijd netjes, ruimen ons afval(op milieuvriendelijke wijze) op en laat de boel schoon achter. Ook daarmee onderscheiden wij ons van andere schilders. U kunt dus alleen aan het schilderwerk zien dat wij er geweest zijn. En zo hoort het ook. Alleen door netjes te werken kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Onze manier van werken staat garant voor het allerbeste schilderwerk.
Het afdekken van de vloeren, afplakken van de kozijnen en plinten. Stopcontacten verwijderen en/of afplakken. Wanden opzuiveren (reparatie van gaten en oneffenheden). Indien nodig de wanden voorstrijken om de zuiging van de wanden te reduceren. Schilderwerken in Almere Dekkend sausen van wanden en plafonds, en indien nodig herhalen wij dat. Schilderwerk schoonmaken, schuren (indien mogelijk machinaal), kaal gekomen hout gronden, kleine beschadigingen repareren, vervangen van kitzomen, naden dichtkitten, bijgewerkte plekken overgronden, schilderwerk matteren en het afschilderen. Wij doen het allemaal.
Geen verrassingen achteraf, heldere prijsafspraken

Schildersbedrijf Wim van Os zorgt voor al uw schilderwerken. Daarbij maken wij duidelijke afspraken. Meerwerk wordt in overleg vooraf bepaald. Zo heeft u altijd duidelijkheid over de door ons aangeboden diensten en de geldende tarieven.
Geef op voorhand aan wat er zoal aan meerwerk dient te worden uitgevoerd. Zo kunnen onze schilders vooraf alvast bepalen wat het aan tijd (en eventueel materiaal) kost. En wanneer u zelf twee rechterhanden heeft, dan kunt u ook eventueel een deel van het meerwerk zelf verrichten. Zo bespaart u geld en wij tijd.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Lekkage / brandschadeherstel
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking