van Boven schilders
in Best
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Best


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


van Boven schilders
Burg Notermansstraat 18
5683MD Best

tel: 0499-371437

Extra informatie

Schildersbedrijf Gebr. van Boven viert 75-jarig bestaan.
In oktober 2000 wordt het familiebedrijf vanwege gezondheidsproblemen van Cor van Boven overgenomen door twee personeelsleden Peter Reniers en Rob van Overdijk.
We hebben in de afgelopen jaren de kwaliteit van het schilderwerk kunnen waarborgen en enige moderniseringen binnen het bedrijf doorgevoerd. Op 3 februari 2014 bestaat ons bedrijf 75 jaar. Voor de toekomst kunnen alle klanten van Schildersbedrijf Gebr. van Boven als vanouds blijven vertrouwen op de hoge kwaliteit en goede service.

Achteraf blijkt dat het bedrijf ook een goede leerschool is geweest voor een twaalftal personeelsleden die de stap naar zelfstandigheid hebben genomen. Het onderlinge contact tussen de diverse bedrijven is dan ook goed te noemen. Ook hebben al diverse leerlingen van de schildersvakschool via Schildersbedrijf Gebroeders van Boven een vakdiploma behaald en mede daardoor is het bedrijf gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

Schildersbedrijf Gebr. van Boven
Schilderswerkzaamheden (in de ruimste zin) sinds 1939!
Wij verzorgen ook het herstellen van glas in lood, isolerende beglazing en overige glasreparaties.
Sinds 1939 heeft Schildersbedrijf Gebr. van Boven, kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals particuliere woningen, scholen, fabrieken, maar ook aan kloosters en kerken.
Reparaties van kozijnen met houtrotreperatie met het Window care systeem. (zie foto 3)

De tijden veranderen, Schildersbedrijf Gebr. van Boven echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1939, zo is het nu.
Voor zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Schildersbedrijf Gebr. van Boven een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en voornamelijk onderhoud, in woningen en utiliteitsbouw.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Gebr. van Boven zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.
Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garantie wenst voor duurzaamheid van geleverd werk, of dat schilderen behangen of glaszetten betreft, bent u bij Schildersbedrijf Gebr. van Boven aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk afspraken over periodiek onderhoud te maken.

Schildersbedrijf Gebr van Boven heeft uiteenlopende projecten gerealiseerd, zowel nieuwbouw als renovatie van bestaand werk.
Het juiste adres voor schilderwerken

Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garanties wenst voor de duurzaamheid van het geleverde werk, of dat nu schilderen, behangen of glaszetten betreft, bent u bij Gebr. van Boven aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om afspraken over periodiek onderhoud te maken.
Het juiste adres voor beglazing

Het plaatsen van isolerende beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij binnen ons bedrijf. Het gehele jaar door zijn opgeleide glaszetters bezig om panden te voorzien van dubbele beglazing.
Het plaatsen van deze beglazing dient te geschieden volgens de daarvoor gelden NEN-normen. Deze wijze van plaatsen is zeer belangrijk mede in verband met de garantie die op isolerende beglazing wordt gegeven. Dit garantie termijn is, als het glas volgens de normen is geplaatst, vastgesteld op 10 jaar.
In isolerende beglazing is een grote variatie mogelijk. Zo is er het type standaard isolatieglas, HR-isolatieglas, HR++ isolatieglas, isolatieglas met een gelaagde uitvoering (veiligheidsglas), isolatieglas dat is samengesteld met glas in loodglas, zonwerend isolatieglas en geluidwerend isolatieglas.
In veel gevallen wordt er naast het advies voor isolatieglas tevens gekeken naar de ventilatiemogelijkheid van het pand. Hoe groter of beter de isolatie, hoe minder de ventilatie.
De mogelijkheid tot ventileren is van groot belang voor de vochthuishouding in het pand. In veel gevallen wordt dan ook geadviseerd om een ventilatierooster aan te brengen boven de nieuwe isolerende beglazing.
Voor veel particulieren is de drempel naar het aanbrengen van isolerende beglazing erg hoog. Deze drempel willen wij graag voor u verlagen door een goed advies te geven en vrijblijvend een prijsaanbieding te doen.
Wij zorgen ook voor uw kleuradvies

Een kleuradvies niet alleen in woord maar ook in beeld
Wij zorgen voor het kleur advies, elke digitale foto is hiervoor geschikt, wij maken een foto van het object en zorgen voor de juiste inkleuring. Weet u al welke kleuren u toegepast zou willen zien, dan voeren wij dat digitaal uit om te bekijken op uw computerscherm of op papier. Ook als u nog geen idee heeft kunnen wij u adviseren. Dit digitale kleuradvies kost €. 75,00. Bij uitvoering door schildersbedrijf Gebr, van Boven van de beoogde werkzaamheden, worden de kosten in mindering gebracht op de factuur.

Keuze is mogelijk uit duizenden kleuren, waaronder NCS- en bekende RAL-kleuren. Alle waaiers van Sigma zijn opgenomen; de grote Sigma Kleurenwaaier C21.1, de vier Sigma lichte kleurenwaaiers en de Beste Buitenkleurenwaaier. Ook is keuze mogelijk uit het Brander- en sierpleister assortiment.
Beslissen over de geschikte kleuren op gevels, wanden, plafonds of kozijnen is gemakkelijker dan ooit. De beste kleurkeuze wordt gedaan met een realistische, visuele weergave van het bouwobject in iedere denkbare kleur. Direct is zichtbaar hoe kleuren werken op grote en kleine vlakken. Verder is te zien hoe kleuren zich tot elkaar verhouden en of kleuren op de buitengevel passen bij de omgeving.