Otjensgroep schilders

in Breda

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Breda


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VOtjensgroep schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Otjensgroep schilders
Weidehek 73A
4824 AT Breda

tel: 076-5614950

Extra informatie

Otjensgroep schilders in Breda is een multifunctioneel onderhoudsbedrijf, dat u een totaalpakket aan diensten biedt: van schilderwerk en afwerking tot bouwkundig onderhoud met als werkgebied heel Nederland. Om professionaliteit, snelheid en flexibiliteit te garanderen, heeft Otjensgroep schilders uit Breda haar diensten ondergebracht in drie bedrijven: Otjensgroep schilders uit Breda, Otjens afwerkingsbedrijf en Otjens bouwverbetering. De materialen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle relevante eisen. De medewerkers van Otjensgroep schilders te Breda zijn gedreven vakmensen. Otjensgroep schilders uit Breda is specialist in het onderhoud van vastgoedobjecten, met de nadruk op onderhoud voor institutionele beleggers, (semi)overheid en beheerders. Otjens afwerkingsbedrijf is gespecialiseerd in industrieel professioneel onderhoud. Otjens bouwverbetering heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in uitvoering van bouwkundig onderhoud, zoals (deel)vervangen van geveltimmerwerk of herstel van gevelondergronden.

Specialiteit
  • Gevelreiniging
  • afwerking bouw verbetering
  • beton reparaties afdichtingen
  • bouwkundig onderhoud
  • kunststof vloeren timmerwerk
  • mobiele straal werkzaamheden