Otjensgroep schilders
in Breda
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Breda


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VOtjensgroep schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Otjensgroep schilders
Postbus 8807
4820BC Breda

tel: 076-5614950

Extra informatie

Otjensgroep schilders te Breda, opgericht in 1938 in Breda, staat voor kwaliteit en vakmanschap. Niet voor niets zijn alle bedrijven van Otjensgroep ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.
De materialen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle relevante eisen. De medewerkers van Otjensgroep schilders uit Breda zijn gedreven vakmensen. Goed materiaal dat deskundig wordt verwerkt, staat garant voor een mooi en duurzaam eindresultaat.
Tijd voor ondernemen met Otjensgroep schilders uit Breda!
Een samenwerking met Otjensgroep schilders in Breda betekent dus vooral ‘gemoedsrust’. Als uw project van A tot Z in vertrouwde handen is, dan heeft u immers zelf tijd om in alle rust te ondernemen.

Otjensgroep is een multifunctioneel onderhoudsbedrijf, dat u een totaalpakket aan diensten biedt: van schilderwerk tot bouwkundig onderhoud. De roots van Otjensgroep liggen in Breda, echter het werkgebied beslaat heel Nederland.

Specialiteit
  • Gevelreiniging
  • afwerking bouw verbetering
  • beton reparaties afdichtingen
  • bouwkundig onderhoud
  • kunststof vloeren timmerwerk
  • mobiele straal werkzaamheden