Heko schilders
in Den Haag
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHeko schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Heko schilders
Zinkwerf 47
2544 EC Den Haag

tel: 070-3663330

Extra informatie

Heko schilders Den Haag, schilderwerk, beton- en/of houtrotrenovatie en meer
Schilderen is een vak. Goed schilderwerk is een ambacht. En een goed herstel van het bijbehorende beton- en/of houtrot is de basis van duurzaam werk.
Ambachtelijk en vakkundig werken betekent niet uitsluitend ‘volgens aloude principes te werk gaan’ met kwalitatief hoogwaardige producten. Het is ook gedegen vakkennis en een jarenlange ervaring combineren met innoverende producten en werkwijzen. Daarbij bovendien rekening houdend met de omgeving (veiligheid, gezondheid, maatschappij en milieu).

Dat is Heko schilders uit Den Haag. Al 60 jaar.
Wat zoekt u? Een schilder die breed ingezet kan worden of een vakman? Iemand die verder kijkt dan alleen de buitenkant? Zo één die het ambacht van schilderen nog verstaat? Zonder stil te hebben gestaan, en die meegaat met zijn tijd? Soms zelfs zijn tijd vooruit is? Omdat de opdrachtgever centraal staat. En kwaliteit verdient.

Kwaliteit voor onze opdrachtgevers staat bij Heko schilders uit Den Haag zeer hoog in het vaandel. Het is het uitgangspunt voor al ons schilderwerk, herstel van beton- en houtrot en andere onderhoudswerkzaamheden. Daarbij streeft Heko schilders Den Haag er voortdurend naar om onze manier van werken, onze producten en diensten te vernieuwen.
Wat voor soort opdrachtgever u ook bent: overheid, woningcorporatie, bedrijf of instelling. Onze circa 90 vakmensen werken al meer dan 60 jaar met plezier voor u! Voornamelijk in de Randstad, soms ook daar buiten. Heko schilders uit Den Haag schildert, herstelt, vervangt, voegt, zet, repareert en bevestigt.

Heko schilders Den Haag is meer dan schilderen
Schilderwerk behoort tot onze kerntaken, evenals het herstellen van hout- en betonrot. Maar ook werkzaamheden die behoren bij het totaalonderhoud van uw bezit. Of het nu gaat om vervanging van onder andere beglazing, reparatie en/of vervangen van raamkozijnen, deuren, brievenbussen, voegwerk of het vervangen van verlichtingsarmaturen. Heko schilders Den Haag heeft een uitgebreid netwerk van specialisten. Hierbij hecht Heko schilders Den Haag sterk aan een langdurige en goede relatie. Als u dat wilt, kan Heko schilders Den Haag dit netwerk inzetten om andere experts in te schakelen om het werk gedaan te krijgen. Heko schilders Den Haag fungeert dan als hoofdaannemer.

Uw voordeel: één aanspreekpunt voor herstelwerk aan beton- en houtrot, schilderwerk en totaalonderhoud.
Naast omvangrijke projecten heeft HEKO uit Den Haag ook de specialisten in huis om kleinschaliger renovaties uit te voeren. Herstelwerkzaamheden aan stucwerk, ornamenten en verguldwerk worden vakkundig en met zorg uitgevoerd.