Nietzman & Korenromp schilders
in Den Haag
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VNietzman & Korenromp schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Nietzman & Korenromp schilders
Lobelialaan 31
2555PB Den Haag

tel: 070-3695530

Extra informatie

Nietzman & Korenromp schilders Den Haag
Schilderwerk lijkt soms zo eenvoudig maar er komt meer bij kijken dan er wordt gedacht. Schilderen is een ambacht waarin tradities en moderne technieken samengaan. Nietzman & Korenromp schilders te Den Haag is dan ook een bedrijf dat veel aandacht aan kwaliteit schenkt. Ons idee over service stopt niet bij vakwerk als eindresultaat alleen. Zo schenkt Nietzman & Korenromp schilders in Den Haag veel aandacht aan alle onderdelen van de diensten die wij leveren, het bespreken van de kleuren en de materialen die Nietzman & Korenromp schilders te Den Haag gebruikt, het goed organiseren van de werkplek en uiteraard gaat bij ons de nazorg verder dan u wellicht bij anderen gewend bent.
Hoe onderscheidt Nietzman & Korenromp schilders uit Den Haag zich van de rest?

Nietzman & Korenromp schilders te Den Haag is een jong en ruimdenkend bedrijf dat pas tevreden is wanneer u dat ook bent. Uw kostbare bezit is dan ook een goede schilder waard. Wat schilderen betreft gaan we nooit over één nacht ijs. Het hout, metaal en pleisterwerk van uw pand wordt door ons goed beschermd door vakkundig aangebrachte lak en verf van hoogwaardige kwaliteit! U kunt dan ook van ons correctheid en netheid van werken verwachten.
Doordat Nietzman & Korenromp schilders te Den Haag de beschikking heeft over een ruime eigen werkplaats kunnen wij ook maatwerk leveren, waarbij voor u de overlast tot een minimum beperkt blijft. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van meubels, radiator omkastingen en andere onderdelen die om welke reden dan ook niet bij u thuis of op uw werkplek geschilderd kunnen worden.

Om u een inzicht te geven van onze werkzaamheden geeft Nietzman & Korenromp schilders te Den Haag u graag een greep hieruit. Zo doen wij onder andere; buiten en binnen schilderwerk, wandafwerking, houtrotherstel en klein onderhoudswerk.
Voor meer informatie verwijst Nietzman & Korenromp schilders in Den Haag u graag verder op onze site.

Specialiteit
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Wandafwerkingen
  • Spuitwerk
  • Houtrot
  • Betonrot