C vd Boomen schilders

in Eindhoven

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VC vd Boomen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


C vd Boomen schilders
Heraultlaan 43
5627DN Eindhoven

tel: 040-2566121

Extra informatie

Schilderwerken
Totale afbouw
Het schilderen van binnenwerken zoals wanden en plafonds, ramen, kozijnen en deuren horen ook tot ons pakket. Wij zorgen dat er met beleid gewerkt wordt en met zo weinig mogelijk overlast. Zo dekken we alles netjes af en ruimen alles netjes weer op. Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet en we kunnen daarbij een goed kleuradvies geven. Wij werken niet alleen in bestaande panden, maar ook in nieuwbouw voor de afwerking van plafonds, wanden en kozijnen. Wij adviseren u daarbij over de materiaalkeuze (stucwerk, behang, spuitwerk) en kleuren.

Buitenschilderwerk
Wij beseffen dat buitenschilderwerk heel belangrijk is voor uw domein. Het eindresultaat bepaalt namelijk in grote mate het uiterlijk, maar vooral het behoud van uw woning of bedrijfspand. Houtrot of slecht onderhoud kan er voor zorgen dat er groot onderhoud geleverd moet worden. Een dergelijke situatie melden wij u en verhelpen wij desgewenst. Wij geven u een goed advies en gaan vervolgens zorgvuldig te werk.

Winterschilder!
Voor het schilderwerk binnen én buiten kunt u een beroep doen op de winterschilder. Van 15 november tot 15 maart staat de winterschilder paraat om al het schilderwerk onder handen te nemen. Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. De winterschilder is er voor particulieren en verenigingen van eigenaren (VvE’s).

Binnen en buiten
De winterschilder staat klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Door gebruik te maken van nieuwe technieken en speciale winterverven kan hij het buitenwerk aanpakken: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding.

Specialiteit
  • Binnen schilderwerken
  • Buitenschillderwerken
  • Onderhoudswerken
  • Glaszetten
  • Dakwerken
  • Particulieren
  • Bedrijven