Arnold’s schilders
in Groningen
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VArnold’s schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Arnold’s schilders
Orchideestraat 88
9731 GC Groningen

tel: 050-3642097

Extra informatie

Welkom bij Arnold’s schilders het Schildersbedrijf voor de provincie Groningen en Drenthe
Arnold’s schilders uit Groningen
flexibel en vakkundig met een meer dan uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding.

Schilderwerk, beglazing, houtrotsanering en timmerwerk.
Arnold’s schilders in Groningen verzorgt uw buiten en binnenschilderwerk zodat uw huis weer strak in de verf zit.

Nieuwbouw schilderwerk, Renovatie schilderwerk of Onderhoudsschilderwerk, Arnold’s schilders te Groningen verzorgt al deze werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast werken we ook voor bedrijven en instellingen op basis van een onderhoudscontract.
Bewoont u een woning, appartement of pand van een V.V.E. meld u zich dan zo spoedig mogelijk bij Arnold’s schilders in Groningen, vanwege onze voordelige tarieven.

Arnold’s schilders uit Groningen werkt snel en vakkundig, en uitsluitend met hoogwaardige verf en aanverwante producten met een lange levensduur zodat u er jaren lang plezier aan zult beleven. Duurzaam en mooi schilderwerk valt of staat immers met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Arnold’s schilders in Groningen garandeerd u kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Moet er op hoogte worden geschilderd? Voor Arnold’s schilders uit Groningen is veilig werken op hoogte geen probleem.

Is uw woning of bedrijfspand ook toe aan een schilder beurt, of zou u graag eens een inspectie van het schilderwerk hebben?
Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij Arnold’s schilders uit Groningen aanvragen.

LAAG BTW-TARIEF VOORLOPIG BEHOUDEN
Het lage btw-tarief op arbeidsintensieve diensten blijft (voorlopig) gehandhaafd op 6 procent.

Dat blijkt uit het begrotingsakkoord dat vijf politieke partijen na de val van het kabinet-Rutte onlangs sloten.
Dat is goed nieuws voor de schildersbranche.

Het waren niet eens de bezuinigingsbesprekingen die de schildersbranche deden vrezen voor het lage btw-tarief of schilderwerk aan huizen ouder dan twee jaar. De dreiging voor deze kostenbesparing voor opdrachtgevers kwam vooral van een belastinghervorming die staatssecretaris Weekers van plan was: een gelijktrekking van het hoge en het lage btw-tarief.
Het lage btw-tarief op arbeidsintensieve diensten is een jarenlang bevochten uitzonderingsmaatregel die de werkgelegenheid in branches waar veel omzet van arbeid afhankellijk is moet stimuleren. Denk daarbij aan kappers, horlogemakers, stukadoors en schilders.

Met het demissionair worden van Weekers leek dié bedreiging geweken, maar aangezien de vijf partijen van het Kunduz/Wandelgangen/lenteakoord, VVD, CDA, D'66, GroenLinks en ChristenUnie in korte tijd veel bezuiniginsgeld moesten vinden, was de vrees voor het schrappen van het lage tarief en daarmee voor een stijging van de beunhazerij en de werkloosheid groot.
Die besparingen worden nu wél mede in de btw-sfeer gevonden, maar dan door verhoging van het hoge tarief, van 19 procent naar 21 procent.

Het lage tarief blijft op 6 procent gehandhaafd.