Drost schilders
in Groningen
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDrost schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Drost schilders
Smirnoffstraat 16b
9716 JS Groningen

tel: 050 - 5731513

Extra informatie

Binnenschilder, buitenschilder en winterschilder
Als Drost schilders uit Groningen werken wij met een vaste ploeg ervaren vakmensen die uitstekend kwaliteit leveren voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, zowel in onderhoudswerk als nieuwbouw. Drost schilders uit Groningen werkt voor diverse klanten zoals particulieren, V.V.E, bedrijven, aannemers enz. Drost schilders te Groningen weet als geen ander dat uw woning of bedrijfspand iets is waar u trots op bent en deze goed wilt laten onderhouden. Toch brengt dit vaak ook hoge kosten met zich mee.
Drost schilders in Groningen streeft er dan ook na, om de kosten zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit..Uw woning of bedrijfspand is bij Drost schilders te Groningen in vertrouwde en veilige handen.
Wij geven dan ook 3 jaar garantie voor binnen- en 5 jaar voor het buitenschilderwerk. In een persoonlijk gesprek met Kobus Drost kunt u uw wensen met Drost schilders uit Groningen bespreken. Naast schilderwerk kunnen wij ook uw beglazing, behangwerk, stukadoorswerk en klein timmerwerk/houtrot vervanging voor u verzorgen, waardoor u alles onder één dak heeft voor het totaalonderhoud van uw onroerend goed.
BINNENSCHILDERWERK

Schilderwerk is heel belangrijk voor het onderhoud , maar zeker ook voor verfraaiing.Graag adviseren wij u vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden van materialen en kleuren.
BUITENSCHILDERWERK

Uw woning of bedrijfspand kunnen wij op professionele wijze laten beschermen tegen weer en milieu invloeden.Uiteraard gebruiken wij hiervoor professionele verfsystemen.Een goed onderhouden woning of bedrijfspand geeft gegarandeerd een meerwaarde aan uw kostbare bezit.Houtrot is voor ons geen probleem, ook dit kan Drost schilders te Groningen voor u vakkundig herstellen.
DE WINTERSCHILDER

Door gebruik te maken van nieuwe technieken en voorzieningen kan binnen- of buitenschilderwerk bijna het gehele jaar door plaatsvinden. In de praktijk is gebleken dat doorwerken in de winter zeer goed kan met 4 seizoenen-verf. Tegenwoordig worden verfsystemen afgestemd op de seizoenen waardoor het mogelijk is ook in de winter, bij lage temperaturen, gewoon door te schilderen. Met behoud van kwaliteit! Door de winterschilder in te schakelen kunt u ’s zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten. Met ingang van 15 september 2009 valt schilder- en stukadoorwerkzaamheden aan woonhuizen ouder dan twee jaar onder het lage BTW-tarief. (6%). Tot nu toe was dat voorbehouden aan woningen ouder dan vijftien jaar. Dankzij deze maatregel betaald U fors minder voor al uw schilder en stukcadoorwerkzaamheden. Het reguliere BTW-tarief is 19%. Als Uw woning in aanmerking komt voor het verlaagde BTW tarief (woonhuis ouder dan 2 jaar) betekent dit dat de kosten van het schilderwerk aan uw huis nu dus 13 % lager uitvallen.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrotreparatie
  • Glasbewassing
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Gevelreiniging
  • Bouwoplevering
  • Trappenhuisonderhoud
  • Vloeronderhoud
  • Schildersonderhoudsplan