Gorter schilders

in Groningen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGorter schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Gorter schilders
Rouaanstraat 9
9723CA Groningen

tel: 050 3133588

Extra informatie

Gorter schilders
Gorter schilders uit Groningen bestaat sinds 1938 en is uitgegroeid tot een gezond en gerespecteerd schildersbedrijf.
Gorter schilders te Groningen staat voor kwalitatief goed schilderwerk in de breedste zin van het woord welke op een veilige en verantwoorde manier wordt uitgevoerd; dit alles op basis van duidelijk en aantoonbaar vakmanschap.

Wachten de moeite waard
Met twaalf medewerkers is Gorter schilders uit Groningen een klein bedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen; de klant weet met wie hij te maken heeft en afspraken zijn daardoor helder en duidelijk. Onze medewerkers hebben een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Vlak voor het eind van een grote en kleine opdracht gaat
Gorter schilders in Groningen altijd zelf kijken of de klant tevreden is. Zijn er dan nog op- of aanmerkingen dan wordt daar snel op in gesprongen.
Er kleeft echter ook een nadeel aan een kleine organisatie: door de goede mond-tot-mondreclame is de druk erg hoog en kan het voorkomen dat een klant wat langer moet wachten voordat er een schilder van ons langskomt. Voor onze vaste klanten blijkt dat geen enkel probleem, zij vinden het de moeite waard om te wachten. Een goed bewijs dat Gorter schilders uit Groningen uitstekende kwaliteit levert.