Ploeg schilders
in Groningen
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPloeg schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Ploeg schilders
Winschoterdiep 3d
9724 GH Groningen

tel: 050-5892395

Extra informatie

Schilder- en Glaszetbedrijf Ploeg uit Groningen maakt zich sterk voor uw eigendom.
Na een onderhoudsbeurt van ons bedrijf uit Groningen zijn uw bewerkte en geschilderde delen volledig beschemd tegen alle weersinvloeden. Kortom een totale bescherming van uw eigendom. Schilder- en Glaszetbedrijf Ploeg uit Groningen adviseert u, voor zowel het binnen als het buiten werk.
Schilder- en Glaszetbedrijf Ploeg uit Groningen is lid van Fosag:

FOSAG heet voluit de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings-en Glaszet bedrijf. Bij het 100-jarig bestaan is het predikaat Koninklijk aan de vereniging FOSAG toegekend, die intussen al meer dan 125 jaar bestaat. Tegenwoordig staat FOSAG voor Ondernemersvereniging schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Als ondernemersvereniging vertegenwoordigt FOSAG 80% van de branche, gerekend naar het totale omzetvolume van de lidbedrijven en is landelijk actief via sectorverenigingen, regionale- en plaatselijke afdelingen.
Het secretariaat is te Waddinxveen gevestigd.