Joost van der Wagt schilders
in Nijmegen
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJoost van der Wagt schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Joost van der Wagt schilders
Zwanenveld 8324
6538TJ Nijmegen

tel: 024 - 8481342

Extra informatie

Joost van der Wagt schilders uit Nijmegen
Wij van Joost van der Wagt schilders uit Nijmegen staan al diverse jaren voor ouderwets en degelijk vakwerk. Ons doel is uw bezit voor een zo lang mogelijke tijd te beschermen en dit op een zo strak mogelijke manier uit te voeren.
Of het nu gaat om de buiten- of binnenzijde, houtwerk, plafonds of muurwerk van uw bezit, Joost van der Wagt schilders uit Nijmegen zal dit met zorg behandelen.

Specialiteit
  • Binnen en buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Winterschilder
  • Behangen


De Winterschilder voor binnen en buiten

De winterschilder is er weer.
Voor binnen en buiten.
Heeft u onderhouds- of schilderwerk aan uw woning of appartement? Vraag dan om de winterschilder.

De winterschilder maakt deel uit van de campagne 4 seizoenen onderhoud. Het 4 seizoenen onderhoud werkt aan beter spreiden van onderhoud over het hele jaar. Door gebruik te maken van nieuwe technieken en voorzieningen kan binnen- of buitenschilderwerk het hele jaar door plaatsvinden.
Buiten gebeurt dat vaak met behulp van steigerbouw, afschermingen en speciale verven. uiteraard kunt u rekenen op kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding. Door de winterschilder in te schakelen kunt u szomders ongestoord van uw tuin of balkon genieten. Kortom onderhoud in de winter is de moeite waard.