Walterbos schilders
in Nijmegen
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWalterbos schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Walterbos schilders
Daalseweg 256
6521GS Nijmegen

tel: 06-15045441

Extra informatie

Walterbos schilders uit Nijmegen
Een fraai geschilderd huis of bedrijfspand is het visitekaartje van de eigenaar of de directie. IK zorg er graag voor dat de eerste indruk onuitwisbaar is door het afleveren van kwalitatief schilderwerk.
Het schilderen van uw huis is de beste manier om de waarde van uw huis te verhogen. Zelfs wanneer u het in de originele kleuren laat schilderen. Met het gebruik van de juiste materialen en technieken zorgt u ervoor dat alle oppervlakken beter bestand zijn tegen weersinvloeden en aantasting. Walterbos schilders uit Nijmegen levert een professioneel resultaat voor een eerlijke prijs.

Ik ga zeer nauwkeurig te werk zodat ik het gewenste resultaat bereik. Als de klus is geklaard zorg ik ervoor dat alle rommel weg is en nergens een spat te veel ligt en dat u en ik tevreden zijn! Mocht u naderhand toch niet helemaal tevreden zijn, bel mij gerust op en dan kom ik het probleem uiteraard kosteloos verhelpen. Duidelijke afspraken maken is voor beide partijen fijn en ik sta garant dat ik die afspraken ook na kom.
Ik ben gecertificeerd houtrot reparateur van SIGMA, waardoor ik 5 jaar garantie op de reparatie mag/kan geven.