Groenenboom schilders
in Rotterdam
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGroenenboom schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Groenenboom schilders
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

tel: 010-2620744

Extra informatie

Continuïteit door maximale bijdrage in dienstverlening in een omgeving waarin mens, duurzaamheid en gezond zaken doen centraal staan en in balans zijn. Dat is onze visie. Gedurende 75 jaar hebben wij deze visie continu weten uit te dragen door primaire basisvoorwaarden te hanteren en deze voortdurend verder te ontwikkelen naar de wensen en eisen vanuit de samenleving.
Een gemeenschappelijk doel kan slechts worden gerealiseerd indien partners bereid zijn transparant, optimaal en oprecht samen te werken. In een dergelijke open cultuur wordt vertrouwen het fundament van elk project en zal door een transparante manier van samenwerken de focus komen te liggen op het verwezenlijken van de wensen en eisen van de samenleving. Groenenboom heeft dit principe binnen al haar processen verankerd, een juiste prijs-kwaliteitverhouding wordt zo gegarandeerd.
Door passie en kleur wordt uw project succesvol opgeleverd. Uw project komt tot leven. Onze dienstverlening bestaat voor 90% uit passie, uit arbeid. We zouden geen serieuze partner zijn als we dit gegeven niet op de juiste waarde zouden inschatten.

Groenenboom werkt dagelijks aan het realiseren van een optimale omgeving waarin mens en natuur in harmonie zijn. Alleen zo komt onze passie optimaal tot leven.Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Graag gaan wij samen met u de uitdaging aan om deze optimale omgeving te creëren en zo van elk project een succes te maken.

Hoe klein een bijdrage soms ook lijkt, een bijdrage aan de bron van ons bestaan is z’n gewicht in goud waard! Steeds meer komt het besef dat duurzaam ondernemen een verantwoordelijkheid is die elke zichzelf respecterende onderneming dient te integreren in haar bedrijfsvoering. Respect voor de samenleving en duurzaamheid zorgen voor echte continuïteit.
Ook Groenenboom heeft zich als doel gesteld de uitkomst van al haar processen te toetsen aan duurzaamheid. Actief worden noviteiten op gebied van materiaal en werkmethodiek gevolgd en beoordeeld om zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan verantwoord ondernemen voor de samenleving.