Elberse schilders
in Utrecht
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VElberse schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Elberse schilders
Julianaweg 378
3523 XL Utrecht

tel: 030 25 46 314

Extra informatie

Welkom op de website van Elberse schilders uit Utrecht.
Elberse schilders uit Utrecht heeft ruim 18 jaar ervaring in de schildersbranche bij zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Bij Elberse schilders in Utrecht staan professionaliteit en het persoonlijke contact met de klant altijd voorop!
U kunt bij ons terecht voor:

* Binnen- en buitenschilderwerk (zowel onderhoud als nieuwbouw)
* Wand- en plafondafwerking: glasvezel(behang), sausen, stucwerk en
spac spuiten
* Het plaatsen of vervangen van (isolatie)glas
* Kleur- en onderhoudsadvies
* Totaalservice in samenwerking met timmerman, elektricien, loodgieter e.d.
Heeft u na het doornemen van onze website vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met Elberse schilders in Utrecht op. Wij zijn u graag van dienst.

Schilderwerk

Goed schilderwerk is erg belangrijk voor het onderhoud en behoud van uw pand, dit geldt voor zowel binnen- als buitenshuis. Naast de opknapbeurt beschermt het schilderwerk tevens uw houtwerk. Hoewel schilderwerk lang meegaat is het wel van belang om dit te blijven onderhouden. Goede verfproducten helpen hierbij. Elberse schilders te Utrecht werkt uiteraard alleen met professionele verfproducten.
Wand- en plafondafwerking

Er zijn tal van mogelijkheden voor het afwerken van wanden en/of plafonds. Elberse schilders uit Utrecht geeft u graag advies welke afwerking het beste bij uw wensen én uw woning past, u kunt hierbij denken aan:
* Behang

Behang is het meest bekende wandafwerkingsproduct. Het is in verschillende structuren en kleuren te verkrijgen.
* Glasvezelbehang / scan

Naast het schilderwerk, zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang (ook wel glasweefsel of scan genoemd). Dit product is uitermate geschikt voor slechte wanden, omdat hiermee kleine oneffenheden zijn weg te werken. Tevens helpt het product scheuren in de wanden te voorkomen, waardoor het zeer geschikt is voor wanden in nieuwbouwwoningen.
Glasvezelbehang is in verschillende patronen en structuren leverbaar en het is gemakkelijk in elke gewenste kleur te sauzen. Het is waterafstotend en kan daardoor op veel plaatsen in huis worden toegepast!

* Sauzen van muren en plafonds
Het sauzen van muren en plafonds in de door u gewenste kleur.

* Stucwerk
Het aanbrengen van glad stucwerk of spachtelputz.

Glas
U kunt bij Elberse schilders uit Utrecht terecht voor het leveren en plaatsen van:

* enkelglas
* isolatieglas (HR+ of HR++)
* figuurglas
* gehard glas
* gelaagd glas
Advies

Twijfelt u over een bepaalde afwerking of over een bepaalde kleur? Wij bespreken alle opties en mogelijkheden met u. Ook bij grotere verbouwingen adviseren wij u graag.
Totaalservice

Elberse schilders uit Utrecht heeft een netwerk van vaste partners die wij inschakelen bij de zogenaamde Totaalpakketten. U kunt hierbij denken aan timmermannen, loodgieters en elektriciens. Deze extra mankracht en expertise maakt het mogelijk om naast kleine projecten ook grotere projecten te verzorgen.