Van Den Berg schilders
in Utrecht
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Den Berg schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Van Den Berg schilders
Floridadreef 108
3565 AM Utrecht

tel: 030 - 2713567

Extra informatie

WELKOM bij Van Den Berg schilders - Anno 1908 - aangesloten bij de vakvereniging Fosag (Federatie van Ondernemers in het Schilderbedrijf, Afwerkingsbedrijf en Glaszetbedrijf). Van den Berg Schildersbedrijf te Utrecht is een traditioneel familiebedrijf uit Utrecht dat zich al meer dan 100 jaar richt op de bescherming, verfraaiing, verduurzaming en restauratie van uw woonhuis of bedrijfspand.
Door onze ruime ervaring, van inmiddels meer dan 100 jaar, is Van Den Berg schilders in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw schilderwerk, leveren en plaatsen van alle soorten glas, leveren en aanbrengen van alle soorten wandbekleding. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt Van Den Berg schilders naast uw wensen de volgende zaken in acht: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.
Van Den Berg schilders nodigt u van harte uit gebruik te maken van onze expertise u kunt hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met Van Den Berg schilders opnemen.