Schilders De Groot

in Zuidlaren

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zuidlaren


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders De Groot
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders De Groot
Mensinge 15
9471 HV Zuidlaren

tel: 06-47872064

Extra informatie

Bij het opnemen van een schilderklus beoordeel ik het schilderwerk en krijgt u advies over welk onderhoud er moet plaatsvinden. Wanneer u heeft gevraagd om een offerte dan staat daar behalve de prijs ook de werkwijze op. Voordat met de werkzaamheden begonnen wordt neem ik contact met u op. Elke dag na het werk wordt het afval opgeruimd. Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond zult u een factuur ontvangen conform de prijs van de offerte tenzij er minder of meer werk is uitgevoerd dan daarin is besproken. Op de factuur worden bijzonderheden, kleurnummers en adviespunten vermeld. Op deze manier hebt u een goed overzicht van de staat van uw woning.

Wanneer u zelf graag het schilderwerk wilt uitvoeren kunt u Schilders De Groot ook inhuren voor die gedeelten waar u tegenop ziet.
Bijvoorbeeld:
  • Het schilderen van de hogere gedeelten van uw woning
  • Het herstellen van houtrot
  • Plaatsen van enkel en isolatieglas
  • Vervangen van ondeugdelijke kit bij glas
  • Het afbranden van oude verflagen
In het submenu rechtsboven kunt u kiezen wat voor u van toepassing is. Natuurlijk wordt deze werkwijze altijd aangepast aan de staat van uw woning en aan uw wensen.