John Ridderbeks schilders

in Venlo

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Venlo


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJohn Ridderbeks schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


John Ridderbeks schilders
Gaspeldoornstraat 28
5925BA Venlo

tel: 06-15163044

Extra informatie

Welkom bij Schildersbedrijf John Ridderbeks.
Opgericht in 2006, dus een jong bedrijf maar met meer dan 20 jaar ervaring in het schildersvak.
Het schilderwerk aan uw huis is meer dan de moeite waard om goed te onderhouden. Naast dat u er met plezier naar wil kijken, is uw huis een waardevol bezit, mits het goed wordt onderhouden. Aangezien het klimaat in ons land niet altijd zonnig en droog is, zijn weersinvloeden van groot belang voor het schilderwerk. Regen en felle zonneschijn zijn boosdoeners voor veel narigheid. Het is niet voor niets een VAK dat niet iedereen onder de knie heeft. Laat er daarom regelmatig een vakman naar kijken.

Schildersbedrijf John Ridderbeks kan dit natuurlijk zeker voor u doen. Opgeleid onder deskudige leiding van gerenommeerde schilders in Blerick, Venlo, Hout-Blerick en omstreken sta ik garant voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk. Hierdoor is de klanttevredenheid dan ook de primaire opdracht voor mij. Dit word zelfs getoetst door een door u in te vullen vragenformulier welke u door een internetbedrijf (SchilderKTV) per mail wordt toegestuurd.

Specialiteit

Binnenschilderwerk
De Betere Schilder denkt ook aan uw gezondheid! Binnenshuis gebruikt hij alleen oplosmiddelen-arme verf. Op waterbasis dus, en water is zuiver en gezond, dat weet u natuurlijk net zo goed als uw Betere Schilder! Daarbij is het tegenwoordig van overheidswege verplicht om met verf op waterbasis te werken.
Maar ook voor het buitenschilderwerk zal uw Betere Schilder altijd kiezen voor de meest milieuvriendelijke weg.

We moeten samen natuurlijk nog wel een tijdje kunnen genieten van onze mooie natuur, dat vindt u toch ook!
Wandafwerking

Ook voor de wandafwerkingen zoals texen, maar ook behangen met traditioneel behang en het modernere glasvlies of glasvezel behang behang kan door mij uitgevoerd worden in diverse kleuren en schakeringen. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om uw wanden niet alleen in de effe kleuren te behandelen maar met diverse technieken zijn zeer fraaie resultaten te behalen.