Den Breejen Zeeland schilders

in Vlissingen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vlissingen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy


Den Breejen Zeeland schilders
Singel 259
4381VJ Vlissingen

tel: 0118-412308

Extra informatie

Schildersbedrijf Den Breejen Zeeland in Vlissingen benoemt schilderen is een vak, een ambacht waarin gevestigde tradities en moderne technieken samengaan en past het ook als zodanig toe. Schildersbedrijf Den Breejen Zeeland in Vlissingen is specialist in binnen- en buitenverfwerk zowel onderhoud als nieuw, evenals alle andere voorkomende werkzaamheden. Schilderen: we doen het met verve. Goed schilderwerk bestaat uit een stappenplan. Allereerst is er het voorwerk. Onze jarenlange ervaring sinds 1955 geeft ons voldoende inzicht om te bepalen wat er wel en niet moet gebeuren. Om welke soort ondergrond gaat het en wat is de kwaliteit ervan? Welke verf past het beste? Die beslissingen nemen we niet alleen. Uiteraard vindt dat allemaal in overleg met u plaats. Gronden. Beitsen. Lakken. Dekkend. Transparant. Stap voor stap wordt duidelijk wat er moet gebeuren. Wat schilderen betreft gaan we nooit over één nacht ijs. Dat moge duidelijk zijn. Het is precies werk. Het is mooi werk. Uw pand krijgt er een kleur van. U kunt weer trots zijn op uw gebouw of woning. Dan zijn wij het ook. Schilderen: we doen het - als u dat wilt - in alle kleuren van de regenboog. Met de laatste lik verf zijn we er nog niet. Ook daarin zijn we zelfs een beetje ouderwets. De pot gaat pas echt dicht als alles wat we afgesproken hadden, tiptop in de verf zit. Wij zijn pas helemaal tevreden als u dat ook bent. Onze nazorg gaat verder dan u wellicht bij anderen gewend bent. Binnen- en buitenverfwerk zowel onderhoud als nieuw is onze hoofdzaak. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle andere voorkomende werkzaamheden. Zolang die maar met schilderwerk te maken hebben of daarvan in het verlengde liggen. U krijgt vanzelfsprekend garantie op de door ons toegepaste verfsystemen." Onze opdrachtgevers zijn te vinden in alle sectoren. We werken sinds 1955 voor aannemers in de renovatie- en nieuwbouw, utiliteitsbouw, scheeps- en jachtbouw. Daarnaast komen we in touw voor allerlei soorten bedrijven, groot en klein. In de derde plaats hebben we al langdurig constructieve contacten met gemeentelijke instellingen, zorginstellingen en woningbouwcorporaties. Ten slotte kunnen ook particulieren rechtstreeks bij Schildersbedrijf Den Breejen Zeeland in Vlissingen terecht. Kortom, schilderen is onze lust en ons leven.