Ben Lelivelt Schilders

in Wanroij

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wanroij


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBen Lelivelt Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy


Ben Lelivelt Schilders
Bus 5
5446 NB Wanroij

tel: (0485) 451185

Extra informatie

Opzoek naar een betrouwbare schilder in Wanroij en omgeving?
Ben Lelivelt Schilders is een hecht familiebedrijf dat zich tot op heden ontwikkeld heeft tot een van de topspecialisten in schilderwerk binnen en rondom Wanroij. Wij leveren:
  • Schilderwerk
  • Glaswerk
  • Behangwerk
Doordat wij kwaliteit combineren met de specifieke aandacht die het schilderwerk nodig heeft, leveren wij altijd een hoogwaardig eindproduct.

Wilt u gebruik maken van onze diensten, of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan! Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken of stap eens binnen in onze verfwinkel.
Wij schilderen met zorg bij Ben Lelivelt Schilders!

Onze diensten
Toe aan een vernieuwende woonsfeer of druk aan het klussen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Schilderbedrijf Ben Lelivelt zijn professionele schilders die binnen een realiseerbare korte tijd uw pand weer helemaal opknappen! Of het nou om kantoorpanden of woongelegenheden gaat, wij nemen het schilderswerk graag voor u uit handen. Zodat u meer tijd over heeft voor andere zaken.

Schilderwerk Wanroij
Schilderswerk

Voor het schilderen van kantoorpanden of huizen zijn wij de specialist die u zoekt. Wij luisteren graag naar uw wensen. Of het nu om een binnenruimte of buitenruimte gaat, bij ons is elke klus snel geklaard met een perfect eindresultaat!
Behangwerk Wanroij

Behangwerk
Wij plaatsen op een vakkundige manier het behang aan uw muur en zorgen dat alles patroon pas wordt opgeleverd. Wij leveren voor alle soorten projecten behangwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en service gegarandeerd! Bent u er nog niet uit welk ontwerp u wilt hebben? Kijk dan eens in onze verfwinkel! Daar vindt u een uitgebreide collectie van eenvoudig tot decoratief behang.

Glaswerk Wanroij
Glaswerk

Zijn uw ramen toe aan vervanging? Wij maken de ruitschade binnen een mum van tijd ongedaan. Van restauratie tot complete vervanging. Het glaswerk wordt op een secure wijze uitgevoerd zodat uw verwachtingen overeenkomen met het werk dat wij leveren.
Onze jarenlange ervaring binnen het familiebedrijf heeft ons mede mogelijk gemaakt om hoogwaardige kwaliteit en service te leveren. Of het nou gaat om binnen- of buiten schilderwerk, behangwerk of glaswerk, wij realiseren het allemaal.
Toe aan een nieuw interieur? Ook voor advies kunt u bij ons terecht. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Wij staan u graag te woord.