Schilders APON

in Zierikzee

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zierikzee


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders APON
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Schilders APON
Vlakestraat 48
4301 XL Zierikzee

tel: 0344 620986

Extra informatie

Betuws Schilders- en Afwerkingsbedrijf bestaat inmiddels ruim 25 jaar en heeft een tevreden klantenkring opgebouwd, die - deels op contractbasis - het periodieke onderhoud van woning of bedrijf aan ons toevertrouwt. Deze vaak langjarige relaties zijn vooral te danken aan een flexibele, klantvriendelijke werkwijze, gedegen vakmanschap en een prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Zoals de naam van ons bedrijf al zegt zijn wij gevestigd in de Betuwe. Maar op verzoek voeren wij ook elders werkzaamheden uit; eventueel door geheel Europa. Bijvoorbeeld aan uw tweede huis of andere bezittingen in binnen- of buitenland.
Betuws Schilders- en Afwerkingsbedrijf stelt vakmanschap en een duurzame relatie met de klanten centraal. Dat begint bij deskundige advisering en een eerlijke, transparante offerte en eindigt bij de oplevering van onberispelijk uitgevoerd werk. Onze klanten zijn particuliere huizenbezitters, maar ook bedrijven, zoals een supermarktketen met winkels door heel Nederland en diverse aannemersbedrijven, die ons de afwerking van nieuwbouw en onderhoud toevertrouwen. Wij voeren ook specialistische opdrachten uit, zoals de restauratie en het onderhoud van schilderwerk van monumentenpanden, boerderijen en dergelijke met vaak speciale materialen en technieken.

Schilderwerk, periodiek onderhoud en vrijwel alle bijkomende werkzaamheden worden stipt volgens afspraak uitgevoerd. Vaak werken we daarvoor samen met andere gerenommeerde schildersbedrijven uit de regio, waardoor wij zeer flexibel kunnen zijn. Tijdens de werkzaamheden wordt de dagelijkse gang van zaken in uw huis of bedrijf zo weinig mogelijk gehinderd en blijft eventuele overlast tot een minimum beperkt.
Naast veel voorkomend binnen- en buitenschilderwerk verzorgt ons bedrijf ook de wand- en plafondafwerking. Daarbij hebben wij ons niet alleen toegelegd op de traditionele saus- behang- of scanwerken, maar ook op het toepassen van eigentijdse, hoogwaardige technieken en materialen. Ondermeer voor badkamers en keukens, waar hoge eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld vochtabsorptie.