Schults schilders
in Zierikzee
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zierikzee


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchults schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Schults schilders
Deltastraat 4
4301 RC Zierikzee

tel: 0111-414065

Extra informatie

Schults schilders is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1946. Sindsdien is er veel veranderd, behalve het leveren van goede kwaliteit. Door de jaren heen is Schults uitgegroeid tot een modern en allround schildersbedrijf voor zowel bedrijf als particulier.

In de eerste jaren werden met handkar en bakfiets de werkzaamheden uitgevoerd. Tegenwoordig beschikt het bedrijf over een modern wagenpark waarmee het werkgebied bestreken wordt. Dit werkgebied beslaat Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Er zijn circa 80 medewerkers binnen het bedrijf werkzaam. De door de jaren heen opgedane kennis en ervaring stelt ons in staat kwantitatief en kwalitatief goed werk af te leveren. Naast het leveren van onderhouds- en nieuwbouwschilderwerken heeft Schults schilders diverse specialiteiten, waaronder stukadoors- en spuitwerk. Binnen het bedrijf bevindt zich ook een spuiterij waar kleinmetaal behandeld wordt. Metalen onderdelen worden hier op kleur gespoten en eventueel gezeefdrukt.
Daarnaast is Schults ook aangesloten bij Planbuilding. Dit is een overkoepelende organisatie, gesteund door Vereniging Eigen Huis, met meer dan 50 erkende, gespecialiseerde en gecertificeerde (onderhouds)bedrijven. Planbuilding geeft advies, kan ingezet worden voor de daadwerkelijke schilderbeurt, maar ook voor een planmatige totaalaanpak van onderhoud aan objecten. Deze dienstverlening is gericht op particulieren, Verenigingen van Eigenaren en professionele woningbeheerders. Het gaat hier dan om meerjarig onderhoud, eventueel op abonnementbasis (Gegarandeerd Woningonderhoud). Velen vinden het Planbuildingsysteem prettig omdat het heel inzichtelijk is in wat er uitgevoerd moet worden, wanneer dat gebeurt en hoeveel dit kost. De keuzemogelijkheid van maandelijkse termijnen betekent voor veel mensen betaalbaar en zorgeloos onderhoud aan de woning voor 10 jaar lang.

Diensten
Schults schilders: veel meer dan alleen schilderen

Hoewel onze naam wellicht anders doet vermoeden, doet Schults schilders veel meer dan alleen schilderen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor behangen, glaswerk en foil coating. Daarnaast beschikken wij over een moderne spuiterij voor zirconiseren, spuiten en zeefdrukken.
Door onze uitgebreide ervaring met alle aspecten van woningonderhoud, is Schults schilders de juiste partij voor het totaal onderhoud van uw woning. Dit kan naar uw wens eenmalig op afspraak, of in de vorm van een meerjaren onderhoudsplan.

Snel droog?
Wist u dat verf ook binnen 10 minuten droog en hard kan zijn?

Heel handig als uw voordeur geschilderd moet worden!! De deur hoeft dan niet de hele dag open te blijven.

Specialiteit
 • Service
 • Gratis offerte
 • Schilderwerk
 • Spackspuitwerk
 • Stukadoorwerk
 • Impregneerwerk
 • Spuiterij
 • Foil Coat
 • Glaswerk
 • Behangwerk
 • Glasweefsel
 • Totaal afwerkbedrijf